Jessica Biel nem hiszi, hogy Justin megcsalta

Kiállt a férje mellett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jessica Biel nem hiszi, hogy Justin megcsalta

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Justin nyilvános kért bocsánatot feleségétől, Jessica Bieltől, amiért néhány héttel ezelőtt kézen fogva lógott együtt kolléganőjével, Alisha Wainwrighttal. A bocsánatkérő Instagram poszt igencsak őszintére és cukira sikeredett, amiben a sztár kifejtette, hogy mennyire szeretné helyrehozni a történteket:

„Szeretnék bocsánatot kérni a csodálatos feleségemtől és a családomtól, hogy ilyen megalázó helyzetbe hoztam őket, de minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legjobb férj és apa legyek!” – mondta Justin.

Nem is kellett sok idő ahhoz, hogy megtudjuk, a másik fél mit gondol erről az egészről, és főleg Justin bocsánatkéréséről, ugyanis a People magazin forrása szerint Jessica teljes mértékben hisz benne, hogy férje nem csalta meg, és hogy ez az egész csak egy részeg este volt. A forrás azt is elmondta, hogy az mindenképpen nagyon jó lépés volt Justin részéről, hogy nyilvánosan bocsánatot kért Jessicától, az igazi helyrehozás azonban privátban zajlik kettőjük között.

Jessica tehát úgy tűnik, hogy 100%-osan kitart Justin mellett, és egyáltalán nem gondolja azt, hogy a férje hűtlen lett volna hozzá. Hú, hát ez aztán mozgalmas hét volt…

Címkék: botrány házasság jessica biel justin timberlake megcsalás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!