Csekkold az idei év legsokkolóbb plasztikáit!

Valószínűleg ők sem erre a végeredményre számítottak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold az idei év legsokkolóbb plasztikáit!

Lassan évet zárunk, ami egyet jelent a 2019-es év tanulságainak levonásával. A következő néhány plasztikbaleset áldozatának a konklúzió jó eséllyel az lett, hogy soha többet nem fekszenek kés alá. Legalábbis reméljük, hogy erre jutottak…

A plasztika királya

Már évek óta helyet bérel magának Élő Ken a plasztikakatasztrófa listán, mert egyszerűen képtelen leállni a saját arca szétszabdaltatásával. Idén viszont minden eddigi határon túlment és jelenleg ott tart a dolog, hogy jó eséllyel leeshet az orra…

Horrortrend

Az év vége felé robbant be az ördögszáj trend, aminek minden egyes híve méltán landolhatna az idei felsorolásunkban. A hullámos csókos szájak ellepték a plasztikafüggő Instagram profilokat, mi pedig csak reméljük, hogy hamarosan lecseng ez a borzalmas irányvonal.

Halálpuszi

Korábban írtunk Rachael Knappierről, aki konkrétan majdnem belehalt az ajakfeltöltő műtétjébe. Azóta biztosan nem vesz részt semmilyen botox partin, ha már egyszer képes volt ilyenbe belemenni.

Szívcici

Ez a nő elhatározta, hogy önmaga karikatúrájává szeretne válni, amit egy szív alakú mellbimbóval koronázott meg. Már az arca is elég bizarrul néz ki, de tény, hogy a melle most minden visz.

Sztárbaki

Persze a celebek között sem ritka, hogy egy kicsit rásegítenek a fiatalságmegőrző krémekre egy kis tűszúrással, de általában igyekeznek diszkrét keretek között maradni. Kivéve Madonnát, akinél idén nagyon megszaladt a doki keze és lehetetlen letagadni, hogy valami nagyon nem stimmel az énekesnő arcával. Az év eleji fenékimplantátum botrányról nem is beszélve.

Címkék: durva élő ken hihetetlen mellplasztika plasztika plasztikai műtét szájplasztika szörnyű!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!