Kapaszkodj meg, mielőtt csekkolod ezt az ajaknagyobbító módszert

Egy végleges műtéti beavatkozásról van szó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kapaszkodj meg, mielőtt csekkolod ezt az ajaknagyobbító módszert

Emlékszel még az ördög száj trendre, amit néhány hónapja mutattunk be neked? Az olyan népszerű volt, hogy még a pasik is rákattantak a hullámos hatású ajkakra… Most viszont nem egy olyan módszert hoztunk el neked, ami extrém formát kölcsönöz a szádnak, hanem egy drasztikus nagyobbító műtétet.

A lip lift nevű beavatkozásnak ugyanis az a lényege, hogy az orr és a száj közötti bőrből kivágnak egy darabot, ezután pedig feljebb húzzák a szájat. A műtét nagyjából 20 percet vesz igénybe, és a legnagyobb előnye abban rejlik, hogy a hyaluronos szájfeltöltéssel szemben ezt nem kell megismételni bizonyos időközönként.

View this post on Instagram

Mais um Resultado de Alectomia , pós operatório imediato. 🇺🇸Técnica Internacional 🇺🇸 Harvard University Alectomia é uma microcirurgia,seu resultado é definitivo sua finalidade é reduzir as abas do nariz, deixando o nariz mais fino e harmonioso. A grande vantagem de fazer Alectomia , é que podemos alcançar excelentes resultados sem a necessidade de se submeter a anestesia geral e internação Hospitalar. ✅ Procedimento Rápido ✅ Pós operatório tranquilo ✅ Anestesia Local ✅ Remoção de Pontos com 5 dias ✅ Resultado Definitivo Se você ainda tem dúvidas e deseja agendar uma Avaliação , entre em contato. ………………………………………………….. 📍Rua Serra de Japi n 719 Tatuapé SP -Próx. Ao Shopping Tatupé (11) 98726-3043 WhatsApp (11) 2096-9880 #alectomianasal #alectomiasaopaulo #alectomia #alectomiazl #alectomiasp #alectomianasal👃🏻 #alectomiaantesedepois #liplift #fiosfaciais #fiosdesustentacao #liftingnasal #lifting #rinomodelacao #rinomodelaçao #rinomodelaçãosp #rinomodelacaosaopaulo #bichectomia #bichectomiasp #bichectomia

A post shared by Alectomia Nasal (@dralarissagamarra) on

Ha pedig arra gondolsz, hogy ez egy hatalmas beavatkozás, akkor meg fogsz lepődni, ugyanis nem altatásban végzik, csupán érzéstelenítik a pácienseket. Viszont természetesen, mint minden műtétnél, itt is marad heg, de mivel az orr alatt fog elhelyezkedni, így nem lesz feltűnő.

Te bevállalnád ezt a műtétet a dúsabb ajkakért?

Címkék: ajaknagyobbítás beavatkozás műtét nagyobbitas orr plasztika száj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?