Sztárok, akik köszönik, de nem kérnek a plasztikából

Van még ilyen Hollywoodban, ráadásul nem is egy!

Sztárok, akik köszönik, de nem kérnek a plasztikából

Pink

Az énekesnő korábban a Twitteren írt magának egy üzit arról, nem kell aggódnia az öregedés miatt, mert minden úgy jó az arcán és a testén, ahogy van.

„Kedves Én! Öregszel. Látom a ráncokat. Főleg, amikor mosolyogsz. Az orrod egyre nagyobb… Furán nézel ki és érzed magad, miközben hozzászoksz ehhez az új valósághoz. De az orrod épp olyan, mint a gyerekeidé, ott vagy ráncos, ahol nevetsz… És igen, te idióta… cigiztél…” – írta, majd hozzátette, nem hisz a plasztikában, ő old-school, ami az öregedést illeti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2019, időpont: 3:22 (PST időzóna szerint)

Meryl Streep

Az oscar-díjas színésznő már több alkalommal nyilatkozott arról, mennyire utálja, hogy Hollywoodban mindenki plasztikával szeretne fiatal és vonzó maradni. Ő úgy gondolja, méltósággal kell viselni az öregedést. „Örülni kell az öregedésnek. Az élet egy csoda, és amikor sok szerettedet elveszíted, rájössz, hogy minden egyes nap ajándék!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meryl Streep (@merylstreep) által megosztott bejegyzés, Dec 2., 2019, időpont: 9:24 (PST időzóna szerint)

Amanda Peet

„Soha nem botoxoltattam, nem volt semmilyen feltöltésem. Semmilyen durva beavatozás nem érte az arcomat” – mesélte egy interjúban Amanda, aki a lányainak szeretne ezzel példát mutatni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐟 𝐒𝐚𝐫𝐚𝐡 𝐏𝐚𝐮𝐥𝐬𝐨𝐧 ✨ (@mssarahpaulson) által megosztott bejegyzés, Jan 22., 2020, időpont: 7:11 (PST időzóna szerint)

Julianne Moore

„Nem szeretnék senkit megszólni ezért, de nem gondolom, hogy az emberek jobban néznek ki a plasztikától. Szerintem egyszerűen csak az látszik, hogy valami történt a fejükkel. Amikor ránézel valakire és látod, hogy tök más lett az arca, az nagyon fura!” – mondta Julianne az Allure magazinnak néhány éve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julianne Moore (@juliannemoore) által megosztott bejegyzés, Szept 16., 2019, időpont: 6:31 (PDT időzóna szerint)

Halle Berry

A szuperszexi színésznő korábban elárulta egy interjúban, hogy úgy érzi, Hollywoodban úgy tukmálják az emberre a botoxot és plasztikát, mint rosszabb helyeken a drogokat… Néha átfutott az agyán, hogy kipróbáljon valamit, de végül mindig lebeszélte magát. „Szeretnék évek múlva is úgy kinézni, mint én, akkor is, ha öregebbnek látszom majd!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés, Szept 13., 2017, időpont: 5:56 (PDT időzóna szerint)

Salma Hayek

„Semmi plasztika és botox!” – mondta a színésznő, amikor arról faggatták, kés alá feküdt-e valaha. „Szerintem szörnyű, hogy fiatal, 20 éves lányok mindenféle anyagot töltetnek manapság a szájukba…”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés, Szept 8., 2018, időpont: 11:39 (PDT időzóna szerint)

Julia Roberts

„Nagyon szomorú, hogy a mai kor társadalmában a nők bepánikolnak és esélyt sem adnak maguknak arra, hogy meglássák, milyenek lennének idősebb korukban. Én szeretném megvárni, hogyan alaklulnak az arcvonásaim, mielőtt bármit is csináltatnék magammal!” – mesélte a YOU magazinnak a sztár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés, Szept 25., 2019, időpont: 9:36 (PDT időzóna szerint)

Kate Winslet

Kate Winslet volt a legkeményebb, amikor a plasztika ellen beszélt, a színésznő ugyanis így fogalmazott egy interjúban: „Színésznő vagyok, könyörgöm! Nem szeretném, ha az arcomra fagynának az arckifejezések!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Winslet (@kate.winslet.official) által megosztott bejegyzés, Jan 29., 2020, időpont: 6:49 (PST időzóna szerint)

Még több

Szépség