Vigyázz, kész szépülj és pihenj! (x)

A külső szépség a belsődből áradó harmónia nélkül nem lehet tökéletes. Ehhez azonban arra van szükség, hogy időnként lazíts, engedd el a hétköznapok feszültségeit és foglalkozz saját magaddal. Ennek szellemiségében született meg Prokop Kata sminkmester három napos programja, a Hölgy tábor.

2020.02.14. 11:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vigyázz, kész szépülj és pihenj! (x)

Legyen a Hölgy tábor a Teidőd!

Biztosan saját bőrödön is tapasztalod, hogy milyen sokféle szerepben kell helytállnod a mindennapokban: anyukaként, társként, dolgozó nőként. Rendkívül sok energiát igénylő feladat nőnek lenni, így önmagad megőrzése érdekében ne felejts el beiktatni énidőt!

Persze könnyű ezt mondani, hiszen mindig van ami fontosabbnak tűnik, és magad elé helyezed, így gyakran a töltődés kimarad hosszú hónapokig. Itt az idő, hogy három napra kiszakadj a mókuskerékből és értékes szabadidődet egy igazán változatos programmal töltsd el.

A helyszínünk a Jankovich Kúria, ahol a patinás falak, a kényelmes helyiségek szinte egy 19. századi földbirtokosnő helyébe varázsolnak el.

A Hölgy tábor kitalálásakor a testi- lelki feltöltődés állt a fókuszban. A három nap során mind az aktív, mind a passzív kikapcsolódásra lesz lehetőséged.

 

Mi fog veled történni a Hölgy táborban?

Első nap egy kötetlen beszélgetésben megismerkedünk egymással és Prokop Kata sminkmesterrel közösen elkészítjük az esti sminkünket. A közös vacsorát borkóstoló előzi meg.

A második nap a pihenésé, kiélvezheted a korlátlan wellness használatot! Egy szaunamester segítségével méregtelenítő szaunaszeánszon vehetsz részt, majd vegan kozmetikumot készíthetsz a workshopunkon. A közös vacsora után következik az egyedi medencés mozizás.

 

A harmadik nap délelőttjén elkészítjük a tökéletes sminkedet és Mester Éva fotóművész örökíti meg a kipihent, energiával teli énedet!

Prokop Kata SminkAkadémia a személyreszabottságáról és odafigyeléséről híres, így a Hölgy tábor helyeinek száma limitált!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor kérlek látogass el a www.sminkvip.hu oldalunkra!

Címkék: smink

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.