Az 5 másodperces trükk, amivel azonnal jobban nézhetsz ki a Zoom-meetingen

A smink hack, ami megmenti a fáradt, home office-arcod.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az 5 másodperces trükk, amivel azonnal jobban nézhetsz ki a Zoom-meetingen

Ha az elmúlt hónapokban meg tudtad oldani, hogy otthonról dolgozz, akkor egy pozitívumát már biztosan felfedezted a karanténnak: nem kell folyton kicsípned magad. Szuper dolog egy kicsit lazára venni a figurát, és csak a melóra koncentrálni… Mármint az lenne, ha nem létezne a Zoom.

A videóhívások miatt pedig még otthon is tip-top formádat kell hoznod, még akkor is, ha épp semmi kedved nincs hozzá. Főleg, mert annyi dolgod van otthon a munkán kívül, hogy kábé időd sincs sminkelni, nem igaz? Akkor ezt az öt másodperces beauty trükköt neked találták ki!

Ez a smink egyenesen a Zoomolásra fejlesztette ki az amerikai Cosmo újságírója, szóval a videós meeting előtti pár percben, a webkamerád előtt is simán el tudod készíteni. Sőt, jobb is, ha a számítógéped kamerájára hagyatkozol tükör helyett, mivel itt tök máshogy néz ki az arcod, mint a tükörben.

Szóval: szükséged lesz egy bronzosítóra, egy pirosítóra és a kedvenc sminkecsetedre. A bronzosítót vidd fel az arcodnak arra a részére, ahová amúgy a pirosítót szoktad, plusz az orrodra. Ezután tegyél még egy kicsit a halántékodra, a homlokod szélére és a szemhéjadra. Ha nem látsz elég nagy változást az arcodon, ismételd meg a folyamatot. Most pedig jöhet a pirosító, amivel végezd el ugyanezt a műveletet!

A bronzosító-pirosító kombó a kamera-arcodnak fényes, meleg ragyogást ad, amitől úgy fogsz kinézni, mintha nálad jobban senki nem élvezné a karantént. A tükörben viszont ne csekkold magad, az úgy lehet, hogy kissé ijesztő lesz a Zoom-smink eredménye…

Címkék: beauty hack home office karantén smink sminktrükk videóhívás zoom

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.