Saját menstruációjából készít arcmaszkot ez a nő

Minden nőtársának azt javasolja, hogy próbálják ki! Te mit szólsz hozzá?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Saját menstruációjából készít arcmaszkot ez a nő

A 36 éves, chicagói Mary Miranda sok más lányhoz hasonlóan nagyon megijedt, amikor 12 éves korában először jött meg a menstruációja. Hamar kiderült, hogy a szervezete valamiért nem képes a szabályos ciklusokra, ezért a 20-as és 30-as éveiben nagyon sokat szenvedett a kimaradó vagy elképesztő fájdalommal és görcsökkel járó vérzései miatt.

Mary gyakran 7-8 napon át kínlódott, még akkor is, amikor elkezdett fogamzásgátlót szedni. Egy nap ráadásul a semmiből iszonyatos fájdalom tört rá, először azt hitte, az emésztésével lehet baj. Sajnos kiderült, petefészekcisztája van, az orvosa úgy döntött, el kell távolítani a jobb oldali petefészkét. Ezután azt tanácsolták neki, szedje tovább az antibébi tablettákat a bal oldali petefészke megmentése érdekében. Két évvel később, 2008-ban azonban leállt velük, mert nem akart többé mesterséges anyagokat juttatni a szervezetébe.

A menstruációi ekkor megint extra fájdalmassá váltak és szörnyű másodlagos tünetek jelentkeztek nála, mint a hányás és az alacsony vérnyomás. 2017-ben pedig kiderült: jóindulatú daganat nőtt a méhében és ciszta a bal petefészkében… Megműtötték, így sikerült megmenteni a méhét és a petefészkét is.

A nő ekkor a hiszterektómiától (méheltávolítás) tartva úgy döntött, alternatív, holisztikus gyógymódok után néz, hogy megőrizhesse az egészségét. Ekkor akadt rá a Hold Rituálékra, amiknek az a lényege, hogy a résztvevők üdvözlik és ünneplik a menstruációs vérzés érkezését.

Mary minden hónapban arcmaszként magára keni a saját vérét, majd hatni hagyja 30 percig. Ezután rajzol, fest, sőt táncol is a saját vérében. Néha pedig fákat és virágokat locsol vele. (A képeket ITT tudod lecsekkoldni!) Azt állítja, amióta ilyen jelentőséget tulajdonít a menstruációjának, sokkal egészségesebb, az arcbőre pedig sugárzó. Minden nőtársának azt javasolja, próbálja ki, legalább egyszer.

Címkék: arcmaszk beauty hold rituálé menstruáció menzesz tabu tanácsok tippek vérzés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.