Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.

Tóth Vera gyászol

A vírus sajnos egyre több embert fertőz meg, így sok család érintett általa, sokan pedig gyászolnak is. Tóth Vera a minap jelentette be Instagramon, hogy egy szívének kedves, de távoli ismerőse elhunyt a korona következtében. Az énekesnő az érzéseit egy rajzon keresztül próbálta megmutatni, így enyhítve a fájdalmát:

„8 éve nem rajzoltam. Nem is vagyok nagy tehetség benne, de, ha belémragadt volna ma, amit érzek, nem is tudom mi lett volna a lelkemmel. Egy kellemes, meditatív zene hallgatása közben, a belül tomboló vihar a lelkek begyűjtő angyalát rajzoltatta le velem. Azt az angyalt, aki majd megnyugtat, ha úgy adódik, hogy értelmetlenül halunk meg… de ki tudja, van-e olyan, hogy értelmetlen… talán van egy hely odaát, ahol egyszer együtt lehetünk, és majd ott sem kell egyedül, céltalanul, félelmekkel tele keresgélni, talán lesz valaki, aki segít odatalálni… talán ő, talán…” – írta a kép mellé Vera.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő azóta posztolt még egy fotót, amin húsvéti sütit süt, illetve néhány Insta-sztorit is megosztott, miszerint kihasználva a jó időt, párjával kirándultak kicsit. Sztoriban azért még küldött egy üzenetet a COVID-19-nek, hogy most már ideje lenne elhúznia. Ezzel mindannyian egyet tudunk érteni.

Még több magyar sztárhírt itt találsz:

Még több

Szépség