Nem is gondolnád, de ezek a jóképű férfi sztárok mind plasztikáztattak

Hollywoodban nem csak a nők szeretnek időnként kés alá feküdni, a férfi sztárok is simán bevállalják a plasztikát!

Nem is gondolnád, de ezek a jóképű férfi sztárok mind plasztikáztattak

A világ legnagyobb sztárjai bizony igyekeznek minden téren és örökké tökéletesek maradni, ez pedig fokozottan igaz a külsejükre. Náluk szinte hozzátartozik az igényességhez egy kis plasztika, semmi kivetnivalót nem találnak benne, ráadásul ezt a nézetet nem csak a nők osztják Hollywoodban, hanem a pasik is!

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher már fiatal srácként is nagyon jól nézett ki, azonban nagyon zavarta, hogy az orra egy kicsit ferde. Ezt a “szépséghibát” korrigáltatta, ma már minden fotón tökéletesen egyenes az orrnyerge. A beavatkozás hatására sokkal magabiztosabb lett és jobban teljesített a kamerák előtt is.

Ashton Kutcher plasztika

Fotó: Getty Images/Sam Levi, James Devaney

Robert Pattinson

Az Alkonyat-filmek sztárja még legendás szerepe előtt csináltatta meg az orrát, Ashtonhoz hasonlóan ugyanis utálta, hogy nem egyenes. Neki egy picit az orrcimpáin is faragtak, de a különbség nagyon csekély, igazából csak egy kis igazításról volt szó.

Robert Pattinson plasztika

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur/TCA 2010, Stefanie Keenan

Ryan Gosling

A tini Ryan Gosling orra bizony szintén hagyott maga után némi kívánnivalót. A sztár orra ferde és kicsit görbe is volt, ezt pedig Hollywoodban nem nézték jó szemmel, úgyhogy muszáj volt megcsináltatnia. Nekünk amúgy az előtte és az utána fotón is nagyon bejön!

Ryan Gosling plasztika

Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz

Brad Pitt

Talán nem is tudod, de Brad Pitt annak idején nem a színészettel, hanem a modellkedéssel kezdte. Ehhez azonban előbb kés alá kellett feküdnie. A színész fülei ugyanis eléggé elálltak, ez pedig akkoriban alkalmatlanná tette volna a modellmunkára. Bevállalta a korrekciót, így ma már tökéletesek az arányok!

Brad Pitt plasztika

Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz, Handout

Zac Efron

Zac már tinikorában a lányok kedvence volt, milliók szerint tökéletes külsővel. Ő azonban nem volt elégedett, az orrnyergét túl szélesnek, az orrcimpáját pedig túl kereknek, lányosnak látta. Ezért az orrplasztikára szavazott, ma már keskenyebb, markánsabb a nózija.

Zac Efron plasztika

Fotó: Getty Images/Frazer Harrison, Pacific Press

Josh Hutcherson

Josh Hutcherson szintén az orra miatt plasztikáztatott, ő volt az egyetlen, akinek valóban szüksége volt rá. 2012-ben került sor a műtétre, mert nem sokkal korábban a színész orra eltört, ezt kellett korrigálni. Bezsámolója szerint a gyógyulás elég kemény volt, de összességében az eredmény mindent megért.

Josh Hutcherson plasztika

Fotó: Getty Images/Michael Loccisano, Gregg DeGuire

Forrás: nielfm.com; eonline.com

Tovább olvasgatnál sztáros témában? Ezeket is neked ajánljuk!

Még több

Szépség