Vannak dolgok, amiket szinte minden férfi imád. Természetesen a szex maga hatalmas öröm, de van néhány dolog, amit a pasik egyáltalán nem bánnának az ágyban.  Fontos azonban leszögezni, hogy csak olyan dolgokat tegyetek meg, ami mindkettőtök számára elfogadható. Mutajtuk, mivel dobhatod fel a szexuális életeteket és érheted el, hogy a pasid le se tudja venni rólad a kezét! 

1. Vetkőzz teljesen meztelenre gyakrabban

A szakértők szerint nem kell leoltani a lámpákat, hogy teljesen meztelenül egymásnak essetek. A pasik is imádják a spontán együttléteket, és ha már csak meztelenül meglát elég lehet, hogy ő is beinduljon. 

A srácok vizuálisan motiváltak és stimuláltak, ezért szeretnének minél többet látni

- mondja Megan Stubbs szexológus.

2. Ne csak arra a bizonyos testrészre figyelj 

A pasik imádják, ha izgatod őket ott lent, de fontos figyelmet fordítani a többi erogén zónájukra is a fantasztikus élmény érdekében. Hihetetlenül fel tud izgulni egy pasi, ha a combját simogatod, vagy a mellbimbójával játszol. A nyakról és a fülekről szintén ne feledkezzünk meg. 😏

3. Maszturbálj a pasid előtt

Nem muszáj mindig a pasidat megérintened! A látvány, ahogy magaddal játszol szinte minden pasit beindít. Imádják a gondolatot, hogy mennyire jól érzed magadat önkielégítés közben, az pedig egy plusz, hogy ők mindezt az első sorból nézhetik végig.

4. Kezdeményezz! 

Egy újabb turn on: a férfiak odáig vannak érte, ha egy nő tudja, hogy mit akar, és nem fél kimondani. Ha igazán szexis akarsz lenni, simán csak teperd le az ágyra, és mondd el neki a legsötétebb vágyaidat.

5. Az anális élvezetek

Na jó, ez azért nem való mindenkinek! Ennél is fontos tisztázni, hogy mi fér bele, és a pasit megkérdezni arról, hogy őt izgatná-e a dolog. Ha úgy érzitek, hogy mindkettőtök számára okés, akkor először csak az ujjaiddal kényeztesd, majd később meglátjátok, hogy bevállalósabbak vagytok-e! 

6. Több lovaglás, kevesebb misszionárius 

Egy tanulmány nemrég kimutatta, hogy a pasik szex közben leginkább a nők arcára koncentrálnak, és nem a melleikre vagy a nemi szervükre. Ez lehet az oka annak, hogy a legtöbb férfi odáig van a lovagló pózért. Külön pluszt ad, hogy miközben mélyen a szemedbe néz a pasi, a melleiddel is játszadozhat. 

7. A dirty talk 

Kevés pasi van, akit nem indít be néhány piszkos mondat. Mielőtt bármit csinálnátok vagy egymáshoz érnétek, suttogd a fülébe a naughty gondolatokat. Szintén jó ötlet lehet apró üzeneteket elrejteni a zsebében, amit a legváratlanabb helyzetekben találhat meg, de ha hazaér biztosan neked fog esni.

8. A dirty talk személyesebb változata

Ha már tudod, hogy mik azok a mondatok, amik a pasidat beindítják, ideje az általános dolgok helyett személyesebben kommunikálni. Ha már az ágyban akcióztok, mondd ki többször a nevét vagy a becenevét, miközben a csúcsra jutsz. Az egojának is jót fog tenni!

9. Fogd meg erősen...

Rossz, aki rosszra gondol, de tény, hogy a pasik imádják, amikor egy nő nem fél megérinteni őket. Amikor éppen együtt vagytok az ágyban, húzd magadhoz minél közelebb, valamint ha megérinted a combjait, csináld kicsit erősebben, mert ez azt a benyomást fogja kelteni, hogy nagyon kívánod. 

10. Ne aggódj az apró dolgokon

Ha még nem nyilvánvaló: a pasikat nem érdekli, ha a bugyid és a melltartód színe nem passzol. Fontos, hogy amikor mindketten beindultatok, ne rontsák el ilyen apróságokkal a szexet. Görcsölj kevesebbet, és legyél minél magabiztosabb, mert ha királynőként tekintesz magadra, a pasid is úgy fog látni! 

Via