Mostanában szokatlanul viselkedik a pasibarátod és gyanú ébredt benned? Azon agyalsz, mi van, ha képzelődsz, és csak kedves veled? Na, de mi van abban az esetben, ha nagyon is jól fogod az adást, és csakugyan többre vágyik, mint barátság? Még mielőtt vészforgatókönyveket gyártanál erre az esetre, csekkold a következő 10 jelet. Minél több igaz, annál biztosabb, hogy nem élénk a fantáziád, hanem tényleg beléd szeretett.

1. Megváltozott a testbeszéde

Ha a pasibarátod vonzódik hozzád, akkor nem fogja tudni irányítani a testét, amikor a közeledben van. Mindenáron közelebb akar kerülni hozzád, hogy megérintse a derekadat, a hajadat, vagy a kezedet. Ehhez pedig hozzájön: mindig figyel téged, méghozzá csillogó, elragadtatott tekintettel.

2. Keresi a lehetőséget, hogy kettesben legyen veled

Mindent megtesz azért, hogy több időt tölthessen veled. Különböző kifogásokkal rukkol elő, miért szeretne beszélni, találkozni veled.

3. Különleges bánásmódban részesít

Elég, ha összehasonlítod a viselkedését a körülötte lévő többi lánnyal, és azt, miként viselkedik veled. „Kicsim”-nek hív? Mindent megtesz, hogy segítsen neked? Ha különösen kedves és udvarias, valamint látványosan másképp bánik veled, mint bármely más lánnyal mondjuk a baráti körötökben, akkor az egyértelmű jele annak: többet érez irántad.

4. Mindenre emlékszik veled kapcsolatban

Ha a srác kedvel téged, mindenre emlékezni fog veled kapcsolatban, beleértve a legapróbb részleteket is. Soha nem fogja elfelejteni a  születésnapodat  vagy más fontos dátumokat. Tudni fogja, melyik a kedvenc filmed, színed vagy dalod, és minden apró részletet észre fog venni, amit a közösségi médiában teszel közzé. És soha nem fogja kihagyni a lehetőséget, hogy meglepjen, felhasználva a tudását.

5. Minden érdekli, ami veled történik

Érzed, különösen odafigyel rád, és minden, amit mondasz, érdekli. Sosem fogja bolondságnak gondolni a problémáidat, és mindig segít neked.  Ha pedig változtatsz valamit a megjelenéseden, mondjuk új frizurád van, új ruhát vettél, akkor biztos, hogy észre fogja venni.

6. Foglalkoztatja a szerelmi életed

Tudni akarja, van-e pasid, kiszemelted, és minden apró részletet tudni akar róla. A többi ismerősötök szerelmi élete nem érdekli annyi, mint a tiéd.  Valószínűleg bántja, hogy más srácokkal találkozol, és szeretné, ha végre észrevennéd őt. Éppen ezért igyekszik mindig megnevettetni vagy azt mondod neki, milyen jól állna neki a lila ing, másnap abban mutatkozik.

7. Féltékeny a pasidra

Amennyiben van valakid, egyértelműen  féltékeny  rá. Meglehet, igyekszik hibákat keresni benne, és felhívja rá a figyelmedet. Vagy kritizálja az udvarlóidat, és mindig elmondja: egyikük sem érdemel meg téged. Ha folyamatosan azt sugallja, hogy jobbat érdemelsz, valószínűleg azt akarja mondani: itt vagyok én neked!

8. Gondoskodik rólad

Mindent megtesz azért, hogy boldognak és elégedettnek lásson. Előrébb helyezi a te igényeidet az övéhez képest. Neked úgy tűnhet: egy igazi őrangyal, jó testvér, aki vigyáz rád és gondoskodik rólad, holott szegény valójában a pasid akar lenni.

9. Gyakran keres téged és mindig rád ér

Azt figyelted meg, hogy mindig ráér, ha megkeresed? Azonnal visszaír, vagy órákig képes telefonálni veled. Gyakran ő kezdeményezi a beszélgetéseket, vagy mindig próbál elcsalni téged valahova. Ha pedig te hívod el valahova, jóformán azonnal ugrik, még akkor is, ha tudod, milyen elfoglalt és millió dolga van.

10. Sokat bókol neked, már-már flörtöl veled

Teljes okés, ha időnként megdicsér, mert csinos vagy, esetleg sikert értél el a melóhelyen. De ő minden lehetőséget kihasznál, hogy bókoljon. Sőt, néha furcsának tűnő, kétértelmű megjegyzéseket tesz, és nem tudnád eldönteni, hogy viccelt vagy komolyan beszélt. Viszont, a legjobb az egészben az: nemcsak a fizikai megjelenésedre összpontosít, hanem akkor is tetszel neki, ha nincs rajtad smink. Sőt, odáig van a személyiségedért, a lelkedért.

Via