Egyre népszerűbbek a pároknál a közös tetoválások. Azonban fontos, hogy jól gondold meg mielőtt ilyesmit bevállalsz, de ha úgy döntesz, hogy szeretnéd akkor most segítünk inspirálódni! Íme, a legjobb szerelmes tetoválások.

1. Szív tetoválás

Mi más is fejezhetné ki jobban a szerelmet, mint egy szívecske? Kicsiben, nagyban, vékonyan, vastagon, bárhogy eltudja készíteni a tetováló. 

2. Yin-Yang tetoválás

A Yin és Yang negatív és pozitív, víz és tűz, nő és férfi, az őselemek egymásra hatásának jelképe. A szimbólum ma már az egész világon ismert és rendkívül népszerű.

3. Puzzle tetoválás

Mi is fejezhetné ki jobban, hogy kiegészítitek egymást, mint két egymásba illeszkő puzzle darab? Akár az ujjatokon is jól mutathat, mutatjuk hogyan!

4. Korona tetoválás

Királyok, királynők.. Akár a koronás tetkók is remek választások lehetnek neked és a párodnak. 

5. Nap és Hold tetoválás

A Nap és a Hold összetartozása. Ez a tetoválás akár a lábatokon is jól mutathat, de természetesen a karon, vagy az ujjakon is remek megoldás lehet.

6. Póker tetoválás

Szerettek pókerezni? Nos, ha nem akkor is remek páros tetkót lehet alkotni belőle. 

7. Évszámos tetoválás

Ha mindkettőtök számára fontos jelentéssel bír például a megismerkedésetek, az eljegyzésetek vagy az esküvőtök napja akkor az évszámos tetoválás remek választás lehet.

8. Idézetes tetoválás

Ha van egy idézet, amit mindketten szerettek vagy hisztek benne akkor nem rossz ötlet, amikor a szöveg elkezdődik az egyikőtök karján, a másikén pedig folytatódik.

9. Madaras tetoválás

Ha mindkettőtök számára fontos a saját szabadságotok, de közben ki akarjátok fejezni az egymás iránti összetartozásotokat akkor a madaras tetkó tökéletes választás lehet!

10. violinkulcsos tetoválás

Ha mindketten szeretitek a zenét vagy éppen zenei pályán mozogtok, akkor egy violinkulcs remekül mutatna szerelmes tetkóként. Természetesen ha nem a zenéért őrültök meg, hanem valamilyen sportért vagy bármi másért akkor azzal kapcsolatosan is lehet szépet varratni.