Nincs is annál jobb dolog, mint mikor tudod, mire vágyik a pasid!  Persze, nem mindenki lehet szexistennő és a szexben előfordulhatnak hibák, de azért vannak bizonyos mozdulatok, amikért tutira odáig meg vissza vannak a férfiak. 

Azt például tudtad, hogy a pasik imádják az orális szex alatti szemkontaktust?  De a különleges női szexpózok sem hagyják hidegen őket,  ahogyan a szexjátékok sem – mert ugye a vibrátorok és a szexuális kellékek  nem csak a nők kényeztetésére valók… 

Többek között ezekre és egy halom másik trükkre is esküsznek a nők – már ami a férfiak orális kényeztetését illeti, nézzük is őket!  

Ne csak a szádat, a kezedet is használd

A pasik imádják, ha az orális szex nem csak a szádra terjed ki – bátran használd a kézfejedet is, mert úgy még nagyobb lesz a durranás! Ha ütemesen mozgatod a szádat és az összekulcsolt kézfejedet rajta, garantáltan el fog élvezni! 

Változtass pózt

Akárcsak a normál szexben, az orális szexnél is sokat számít a pozíció. Bár a pasik nagyon szeretik, ha előttük zajlik a dolog, a változatosság gyönyörködtet, ezért azt is bátran próbáld ki, hogy mellette ülve, ráhajolva vagy esetleg neki háttal ülve kényezteted őt orálisan. A titok annyi, hogy más pózban van a szád, ezért teljesen más érzés lesz neki!

Kezdd el random, majd építsd fel az ütemedet

A legjobb orális szexek soha nem egyből kezdődnek, hanem folyamatosan húzva-halogatva épülnek fel. Kezdd cirógatással, ilyen-olyan random mozdulatokkal, majd mikor már alig bír magával, egységesítsd a tempót és az ütemet, imádni fogja! 

Beszélj hozzá csúnyán

Amikor már belelendültél az ütembe, a pasik nem szeretik a sok dumát, de ha még csak húzod az agyát, akkor nyugodtan hegyezd az egóját: csak még jobban fel fog izgulni, ráadásul anélkül, hogy túlságosan sokat kellene ügyködnöd rajta.

Igyál közben egy kicsit

Első hallásra furcsának tűnhet, de ha ezt-azt iszol orális szex közben, az nemcsak téged fog felfrissíteni, hanem őt is. A szádban lévő pezsgő, a szénsavas víz vagy üdítő például hihetetlen hatással lehet rá, csakúgy, mint ha közvetlenül előtte hideg vizet iszol. Egy próbát megér!

Használd a hüvelykujjad

Orális szex közben is kell néha szünetet tartani: ilyenkor bevetheted a hüvelykujjad! A pénisz legfelső részén oda-vissza körözve ugyanis mennyei élményben lesz része és ha nedves a hüvelykujjad, fel sem fog neki tűnni, hogy nem a nyelvedet használod!

Az alját is kényeztesd, ne csak felül

A hímvessző tövénél elhelyezkedő területet (azaz a golyók felső részét) nem szabad kihagyni a kényeztetésből, mert a férfiaknak itt rengeteg ideg fut össze-vissza. Hüvelykujjal masszírozva, lágyan (!!), körkörös mozdulatokkal végezve a dolgot például egészen mennyei érzés lesz úrrá rajta!

Rajzold nyolcasokat a nyelveddel

Az orális szex nem (csak) akkor jó, ha ütemesen mozogva, fel-le történik. Nyalakodva, csak nyelvezve is tök élvezetes az egész. Ha például a makkja körül nyolcasokat írsz le lassan nyelveddel, az fantasztikus érzés lesz neki!

Érintsd meg a nyelveddel ott, ahol nem számít rá

A makk kényeztetése orális szexnél alap, arra azonban kevesen gondolnak, hogy azt a kis „összekötő redőt” is kényeztessék, ami a makkot a hímvesszőhöz rögzíti. Ez a kis hosszúkás, redős bőrfelület a pénisz felső részén helyezkedik el és kutatások bizonyítják, hogy ez a hímvessző legérzékenyebb része. Csókold, nyalogasd, simogasd hát a kedvedre!

Nyálazd össze

Ha nincs kéznél síkosító, de már közel van a csúcshoz, nem kell szégyenlősködni. Bátran köpj a tenyeredbe és folytasd a kényeztetését úgy. Akármilyen bizarrnak is hangzik az egész, a pasik hihetetlenül szexinek találják, ha összenyálazod őket!


Via