Hogy az anális szex miért nem jó, arról igen könnyen meggyőzhető az ember, hiszen tabutéma, amelyről a többség igen keveset tud. De vajon az azt kedvelők 10 ponttal be tudják bizonyítani, hogy nem is olyan rossz ez? Dönts szíved szerint!

A legbiztosabb igen

Az igennek bombabiztosnak kell lennie. Ha kicsit is inogsz, akkor talán még nincs itt az ideje, amivel nincsen semmi baj. De ha győzködni kell, akkor ez most nem a te tereped.

Bizalom

Nem a jött ment kalandok fő eleme kellene, hogy legyen az anális szex. Ez annyira sok rizikófaktort rejt magában, hogy muszáj a feltétel nélküli bizalom. 

Nincs olyan, hogy véletlen

Aki kérdés nélkül próbálja ezt kivitelezni, azt azonnal tessék faképnél hagyni. Nincs olyan, hogy véletlenül a másik lyukba megy, ahogyan olyan sem, hogy engedély nélkül már tettekkel kezdeményezi. 

Relax

Ez tényleg csak akkor lehet szuper élmény, ha nem feszengsz, nem stresszelsz, csak átadod magad az élvezeteknek. 

Lassú kezdés

Igen, a pornófilmekben gyakran látni őrületes tempót és méreteket, ám a valóság távol áll ettől. Jó ideig csak szokni kell magát az érzést, ezért kezdjetek lassú tempóval és finom mozdulatokkal, mielőtt már az elején elvenné a kedved. 

Kicsi játékok

Nem kell, hogy azonnal a pénisszel próbálkozzatok. Akár te magadban maszturbálás közben is kipróbálhatod egy kis, hangsúlyozzuk kis méretű játékkal. Így lesz némi benyomásod arról, mit várhatsz majd. 

Síkosító

Nem nyál, nem vazelin, nem csak szárazon átadni magunkat az élvezeteknek, amely igazából nem az. Mindig bőségesen használj síkosítót. 

Érzéstelenítés

Vannak, akik érzéstelenítő kenőcsöt használnak, hogy ne fájjon a behatolás. Ez azonban szigorúan tilos. Megfelelő türelemmel, előkészületekkel és figyelemmel nem lesz szükséged ilyenekre. 

Csak óvatosan

Lehet, hogy az első pár alkalommal tényleg csak a hegye lesz bent. Na és? Hagyd, hogy a szervezeted hozzászokjon. Az első pár alkalommal ez is bőven elég, a titok a fokozatosság.

Tisztaság

Természetesen amennyire csak tudod, tisztítsd meg magad, mielőtt anális behatolás alanya leszel, de így is tudnod kell: mindig előfordulhat bentről egy kis meglepetés. Csak akkor vágjatok bele, ha tudod, hogy a partnered és persze te is megfelelően tudjátok kezelni. 

Via