Az anális szex még soha nem volt olyan népszerű, mint most — ez pedig főként annak köszönhető, hogy kiderült, nemcsak a pasik élvezik, sőt! A nők számára még nagyobb orgazmus is elérhető análisan, mint vaginálisan. Persze, ehhez azért gyakorolni sem árt! Most összegyűjtöttünk 10 olyan szakértői tippet és praktikát, amit a kezdő és a profi popókényeztetők is egyaránt tudnak gyakorolni akkor, ha az anális maszturbációval elért orgazmus a cél!🔥

1. Mindent tarts tisztán!

A kézmosás, a végbélnyílás alapos tisztítása a maszturbáció előtt és után, valamint a szexjátékok alapos fertőtlenítése alap kell, hogy legyen. Ha ezeket elbagatellizálod, csúnya fertőzéseket szedhetsz össze, amik nagyon (de tényleg nagyon) kellemetlenek!

2. Készülj fel rá!

Az anális kényeztetés csak akkor lesz élvezetes, ha ellazulsz. Szóval ne sajnáld az időt egy meleg fürdőre, gyújts gyertyát, kényeztesd magadat egy finom illatú testápolóval és csak úgy vágj bele!  

3. Használj jó sok síkosítót!

A hüvellyel ellentétben a végbélnyílás nem nedvesedik be magától. A síkosító elhagyása rendkívül fájdalmas és veszélyes, ezért ne sajnáld magadtól: használj belőle jó sokat! 💦💦Mikor már azt hiszed, hogy elég, akkor még nyomj rá egy kicsit, akkor lesz csak igazán élvezetes a dolog! 

4. Csináld lassan...

Itt nem lehet ajtósul berontani a házba, mert össze fogsz rándulni és fájdalmaid lesznek tőle. Milliméterről milliméterre, majd centiről centire kell haladni, jó sok síkosítóval, míg teljesen be tudod fogadni az anális játékszereidet.

5. Körbe haladj, de befelé!

Az anális maszturbáció kulcsa nem a mélység, hanem a szélesség. Ergo, inkább körkörös mozdulatokkal kényeztesd magad és úgy haladj befelé, mintsem fordítva! 😊

6. Lélegezz mélyeket!

szexterapeuták szerint a jó anális szex 🔥 kulcsa abban rejlik, hogy figyelsz a légzésre. A haladás akkor a legkönnyebb, mikor kifújod a levegőt, ezért érdemes erre ügyelned akkor, ha kezdő vagy, vagy ha egy új anális játékszert próbálsz ki.

7. Próbáld ki a zuhanyzót!

Ha száraz környezetben még mindig kényelmetlen a dolog, érdemes a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban kipróbálnod az anális maszturbációt. A víz ellazítja az izmokat, a zuhanyzófej pedig nemcsak a csiklót, hanem a végbélnyílást is szuperül tudja kényeztetni.

8. Próbáld ki az anális gyöngyöket!

Az anális gyöngyök a legújabb anális játékszerek, amikkel kellemesebb, intezívebb és egyszerűbb lesz az orgazmus, mint valaha! 🌋 Állítólag akkor nyújtják a legnagyobb élvezetet, ha a csúcsra érés előtt húzod ki őket — egy próbát megér!

9. Okosan csináld!

Nem minden szexuális játékszer való az anális játszadozásokra! Bármi, ami éles; esetleg hegyes, csúcsos vagy nem oda illő, az tényleg nem való oda. Nagyon cikis és fájdalmas egy beragadt játékszert kivenni erről a területről, főleg, ha esetleg a mentősöket is riasztani kell hozzá... Mi szóltunk! 😬

10. Az orgazmus alatt fejezd be!

Ha anális játékszerrel élvezel el, törekedj rá, hogy az orgazmusod alatt távolítsd el a végbélnyílásodból a játékot. A szakértők szerint ekkor nemcsak az orgazmus lesz nagyobb, de a játékot is könnyebben ki tudod így venni.

+1 Ha fáj, hagyd abba!

Nem neked való az anális szex? Nyugi, nem vagy egyedül! Az anális szex a szakértők szerint nem okoz minden embernek élvezetet, ezért ha nagyon nem megy, fáj, vagy kellemetlen, akkor hagyd az egészet. Később még mindig próbálkozhatsz, ha újra belevágnál! 😘

Via