Nincs több kínos csend, zavart párbeszéd, és időjárásról való rém ciki csevej a randikon! Ötleteinkkel egy percre sem fog abbamaradni a csacsogás az első (néhány) találkozón - de azért ne ess túlzásba! Hallgatni néha arany, hiszen sok mindent elárul egy pasi jelleméről az, ha többet beszél, mint te. A következő 12 kérdést többek között ezért is érdemes feltenni neki az első randin, hiszen könnyen lehet, hogy semmi közös nincs bennetek és akkor kár lenne tovább rabolnotok egymás idejét.

Mielőtt azonban eláruljuk azokat a forradalmi kérdéseket, amiket mindenképpen érdemes feltenned neki már az első randin, nem árt, ha tudod: ezek a kérdések mélyebb, lelket vizslató témakörökből állnak, melyekre nem lehet „csak úgy” igennel vagy nemmel válaszolni. 

Ha mégis ez történne, és a nagy sztorizgatások helyett csak rövid, tömör és unalmas válaszokat kapnál, akkor nem árt beletörődni abba, hogy a kis interjúd pont ugyanolyan hidegen hagyja, mint az egész találkozó. Amennyiben viszont egy nagyobb beszélgetés is kialakul a valamelyik kérdésből, úgy van egy jó hírünk: a pasi teljesen odáig van érted, hiszen nemcsak beszélgetni szeretne veled, hanem téged is meg akar jobban ismerni! 

Most pedig következzen az a 12 kérdés, ami garantáltan fellendíti és elmélyíti az ismerkedés folyamatát! 

1.    Mi tesz elégedetté?

Az elégedettséget minden ember máshogy méri, az emberi értékekre, álmokra és prioritásokra pedig sokat lehet következtetni abból, milyen választ ad erre a kérdésre a randid. 

2.    Van gyerekkori barátod?

Mindenki szereti, ha a gyermekkoráról kérdezik, ha pedig a barátairól is érdeklődsz, azt fogja látni, hogy nyitott vagy a velük való megismerkedésre.

3.    Közel állsz a családodhoz?

Vannak, akik rendkívüli kapcsolatot ápolnak a családjukkal, de olyan is, akik életében nem játszanak túl nagy szerepet. Nem ettől függ semmi, de érdemes lehet rákérdezni, mielőbb komolyra fordulna a dolog.

4.    miben vagy a legjobb?

Itt kiderülhetnek a rejtett művészi vénák, a szenvedélyek és az imádott hobbik, amiket nem biztos, hogy magától megosztana veled az első néhány randin.

5.    hiszel a spirituális dolgokban?

A vallásossággal és a hittel kapcsolatot témákat érdemes futólag érinteni, hiszen alapvető ellentétekhez vezethetnek, amiket nem lehet megváltoztatni.

6.    Van valamilyen mottód?

A mottó jellemzően egy olyan mondat, ami egy egész életen inspirál és motivál. Az „élj a mának”, a „nem az cél a fontos, hanem az oda vezető út” vagy „mosolyogj, mert a mosolyod szebbé teszi valakinek a napját” jeligék rengeteg mindent elárulhatnak az ember élethez való hozzáállásáról. 

7.    Mennyire tudatosan éled az életed?

Ha nincs neki mottója, kérdezd meg tőle ezt. Itt a mindennapjaira, a szokásaira és a beosztására, valamint a jövőbeli terveire és céljaira is fény derülhet – persze csak akkor, ha vannak neki.

8.    Mi a jelenlegi célod a munkában/iskolában?

Itt szó eshet a jelenlegi beosztásáról, a fejlődésre való vágyáról, az eredményeiről és az esetleges előléptetésről, ami miatt nagyon izgatott. Vannak olyanok is, akik más szakmában képzelik el az életüket, ezt sem árt tudni.

9.    Általában hogyan töltöd a hétvégéidet?

Betekintést kaphatsz a barátaival és a családjával való kapcsolatára, megismerheted a hobbijaid és az is kiderülhet, hogy korán szokott-e kelni vagy inkább lustálkodik egész vasárnap.

 10.   Mi volt az életed legrosszabb periódusa?

Ha tetszel a pasinak, őszintén meg fog nyílni, amennyiben viszont még nem biztos az érzéseiben, úgy vagy visszautasítja a választ vagy csak nagyvonalakban meséli ez a történetet.

11.    Mi történne, ha nyernél a lottón?

A kérdés, amitől mindenki izgalomba jön! Jöhetnek a vad vágyak és az ábrándozások arról, hogy mi történne, ha hirtelen száz milliókat nyernétek a lottón!

12.    Mi volt a legjobb utazás, amire szívesen emlékszel vissza?

Az utazások, az emlékek és az élmények kapcsán szoktak összejönni a legnagyobb sztorizgatások, amiktől aztán tényleg beindul az egész beszélgetés, ezért ezt a kérdést érdemes addigra tartogatni, mikor már a többire választ kaptál.

Olvasd el ezeket is!

5 szexpóz, amivel még izgalmasabb a zuhany alatt szeretkezni

Életem legjobb szexe egy pornósztárral volt

Íme a 10 legcsajosabb szexjáték