Egy barátomtól hallottam először a szexpartikról – kezdi történetét a Cosmo egyik olvasója, akit a hallottak annyira  felcsigáztak, hogy egyre többször gondolkodott azon, neki is meg kellene nézni, mi történik a zárt ajtók mögött. 

Tágra zárt szemek

Több hónappal később a lány úgy döntött, hogy elmegy egyedül és megnézi, mi történik egy Tágra zárt szemek stílusú partin. 

Minden alkalommal úgy éreztem, hogy egy varázslatos birodalomba látogatok, ahol csak úgy tobzódnak a hedonista szépségek, a szégyen pedig az ajtón kívül marad. Annyira ősi, olyan felszabadító és erőt adó volt az egész (...) De ennyi volt az egész, amit valaha a bulikon csináltam: figyeltem. Jelentősen introvertált vagyok, így egyedül éreztem magam a legkényelmesebben 

– magyarázta a lány, aki ezzel egyidőben talált rá a szerelmére. 

Mély, bizalmi kapcsolatot alakítottunk ki egymással, és nagyon izgatott voltam, hogy vele kipróbálhatom, milyen valódi résztvevőként is ott lenni egy szexpartin 

– mondta, aki a barátjáról is mesélt egy kicsit. Elmondta, hogy okos volt, vicces és nagyon dögös. Soha nem akart gyereket, de  a szexet imádta. Mivel megadadott nekik a fogamzásgátlás luxusa, elképesztően sokat szexeltek, ráadásul a lány számára ő volt a tökéletes, legalábbis szexuális téren egészen biztosan. 

Az első közös szexpartink estéjén a szőke fürtjeimet hátra kötöttem, az arcomon egy ékköves maszkot viseltem, a műbundám alatt pedig egy áttetsző köpeny volt alattam, az alatt pedig egy fekete csipke body. Az emberem öltönyben és nyakkendőben volt. Elég annyit mondanom, iszonyú szexi párost alkottunk. Az álarcos szexparti pedig egy gyönyörű, történelmi jellegű hotel kétszintes penthouse lakosztályában zajlott, Los Angelesben. Megérkeztünk, leadtunk a telefonjainkat, majd elkezdtem érezni valamiféle ideges izgalmat, a vér csak úgy lüktetett az ereimben, ahogy átsétálunk a kétszárnyú ajtón, és bementünk abba a varázslatos birodalomba

– részletezte. 

Piszkos részletek 

"A világítás lágy volt és ragyogyó, a nők szinte semmit nem viseltek, a férfiak pedig öltönyt és szmokinkgot vettek fel (...) A pasim és én pezsgőt kortyolgattuk, amikor egyszer csak megláttuk, hogy mindenki egy irányba tart, így hát mi is követtük őket. A nappaliban volt egy kis színpad, mi pedig megbabonázva álltunk és néztük, ahogy egy profi, erotikus művészekből álló csapat tagjai felváltva hatolnak egymásba játékokkal vagy éppen valamelyik srác farkával. Anélkül, hogy levettem volna a szemem a színpadról, az emberem ágyékához nyúltam. Ahh, annyira kemény volt, hogy simán meg tudtam ragadni a nadrágon keresztül. Válaszul ő jó erősen rámarkolt a fenekemre. Ezután nem sokkal már mi is készen álltunk a játékra. Helyet kerestünk, szobáról szobára haladtunk, majd az egyik szobában találtunk egy szuper vonzó párt, akik épp BDSM-eztek. Előkerültek az ostorok, mellbimbóbilincsek...Végül találtunk egy ágyat, aminek a két oldalán két pár is csatlakozott, középen pedig volt egy nekünk pont megfelelő hely. Levetkőztettem a barátomat, közben ő lecsúztatta az átlátszó ruhámat, így már csak a fehérneműm volt rajtam, aztán magával rántott a matracra. A másik két pár fél szemmel ránk nézett, majd hirtelen extra kezek kerültek a combomra, extra csókok a fenekemre. 

Aztán odahajoltam és megcsókoltam a mellettem lévő lányt. Olyan jól éreztem magam, amikor az emberem hátulról megölelt, annyira biztonságban voltam. A melleimet tartotta, miközben a felálló farka végig a fenekemhez nyomódott. Megfogtam a derekát és felnyögtem. Alig vártam, hogy belém hatoljon. 

Azt akarod, hogy apa farka benned legyen, ugye kislány? 

– suttogta a fülembe. 

Egymásnak estünk

A zsúfolásig megtelt ágy kicsi volt ahhoz, hogy széttárjam úgy a lábaimat, ahogy szoktam, így felkeltünk és keresni akartunk egy másik ágyat, de nem találtunk. 

Bassza meg, most van rád szükségem 

– mondtam neki az előcsarnokban állva, közvetlenül a nagy lépcső előtt. 

Körülnéztünk, láttunk egy komodót tükrökkel, amiket imádunk, így hát úgy gondoltuk, oké működhet. 

Hajolj le, jó kislány 

– mondta nekem, majd a felsőtestem a komód fölé hajlítottam, a szemem rátapadt a tükrökön keresztül, levettem a bodym egyik pántját, majd a másikat, és odatoltam hozzá a fenekem. Ezután lehúzta a testem a padlóra, kiszolgáltatva ezzel magunkat az arra sétáló idegeneknek. 

Istenem, most meztelen vagyok a nyilvánosság előtt

– gondoltam. Egy kicsit sebezhetőnek éreztem magam, csupasznak, tehetetlennek, de mégis izgatottnak. 

Közönség is akadt

Egyszer csak éreztem, ahogy az ujjait a nedves puncimba csúsztatja. A testem elernyedt, a csípőm elkezdett ritmusosan mozogni, hallottam a saját nedvességem hangját, ahogy belülről masszírozott. Ahogy kihúzta belőlem az ujjait, gyorsan megragadtam a kezét és megszívtam őket. Ezután ő keményen belém tolta a farkát, én meg még erősebben szívtam az ujjait. Teljesen átadtam magam az érzésnek, aztán, amikor felnéztem azon kaptam magam, hogy legalább 15-20 ember néz minket. Mindennek ellenére több, mint rendben voltam. Közeledtem az orgazmushoz, a pasim tempója felgyorsult, egyre erősebben és mélyebben döfött belém. Közben megragadta a mellem és azt mondta: 

Most minden cseppet beléd teszek, kész vagy? 

Mint egy rocksztár

Igen, mondtam neki, sőt már-már könyörögtem, hogy élvezzen belém, közben megnyaltam az ujjam és körkörösen dörzsölni kezdtem a csiklóm. Már majdnem elélveztem. Végül egyszerre élveztünk el, a testem megadta magát, teljes extázisban voltam. Éreztem, ahogy a farka még bennem lüktet, mélyen bennem tartotta magát az utolsó pumpálásig. Aztán gyengéden megcsókolta a tarkómat és lassan kihúzta a farkát. 

Lassan a tömeg is szétszéledt, de azt még hallottam, hogy valaki azt mondja: 

Ti ketten nagyon dögösek vagytok. 

Kicsit úgy éreztem magam, mint egy rocksztár. Egy introvertált, exhibicionista rocksztár, aki, mint kiderült, kibújhat a burkából."

(via)