Amerikai kutatók 3000 nő bevonásával végeztek vizsgálatot, pontosan milyen módszerrel teszik a nők élvezhetővé az anális szexet. 

Egyre nagyobb a kedv az anális szexhez

Az Ifop 2019 februárjában végzett felmérése szerint a nők 53%-a próbálta már az anális szexet, ez kimagasló adat, ugyanis 2014-ben még csak 46%-uk nyilatkozott így, 1970-ben pedig 14%.

Mint minden másra, ami a szex témakörébe tartozik, erre is igaz az a megállapítás, hogy mindenkinek a saját elvárásaihoz, örömforrásaihoz kell igazítania a gyakorlatokat. 

Neked kell tudnod, mik azok a dolgok, amik az ágyban örömet okoznak, mik azok a praktikák, amelyek segítségével nagyon gyorsan képes vagy orgazmust elérni vagy éppen mitől indulsz be a legkönnyebben - ugyanezek igazak az anális szexre is, nem lesz mindenkinek ugyanolyan. Van, aki számára csak kutyapózban jó az anális szex, másnak csak misszionáriusban. A lényeg, hogy nem szabad megspórolni az ismerkedést, a feltérképezést. 

Megkönnyítjük a dolgot azonban három olyan módszerrel, amelynek hatásosságában igen nagy volt az egyetértés.

Stimuláció

A válaszadók 40 százaléka attól gerjed be a legjobban, ha a végbélnyílás körül izagtják. Ujjal, szájjal, nyelvvel - a lehetőségek száma igen sok, a lényeg, hogy egy kicsit tovább kell húzni ezt a belemegítést, mint amikor már kívánja a partner a behatolást. Na ki vevő egy kis elnyújtott előjátékra? 

A hihetetlen duó

A nőknek szintén 40 százaléka vallotta, hogy csak akkor élvezi az anális szexet, ha közben a csiklóját is izgatják. Így tehát két területen is hihetetlenül izgalmas, élvezetes élményben lehet része a fogadó félnek. 

Sekély percek

A nők 35 százaléka szerint akkor a legjobb az anális szex, amikor csak a pénisz hegye van bent. Ez a sekélység központú módszer egyébként a hagyományos behatolást is feldobja. 

Via