Úgy érzed, páratlan a teljesítményed az ágyban, főleg ha az orális szexről beszélünk? Lássuk, az asztrológia szerint benne vagy-e a top3-ban!

Rák

A Rák jegy szülöttei egy dolgot imádnak az átlagnál sokkal jobban a szexben: a partnerüket. A partner kényeztetése, ölelése, simogatása, kielégítése a legfontosabb. Sokkal inkább számít nekik, mint a saját élvezetük. Számukra a jó orális szex nyújtása sikerélmény, azonnal felpörögnek, ha meghallják, hogy partnerüknek valahogyan örömet szerezhetnek. Lehet, hogy szavakban nem ők a legerősebbek, sokszor nem találják a megfelelő mondatokat, hogy elmondják, hogyan éreznek a partner iránt. Itt jön képbe az orális szex, nekik ez a szeretetnyelvük. 

Mérleg

A Mérleg már eggyel önzöbb megközelítés miatt az orális szex királynője. A Mérlegek nagyon szeretik a másikat kényeztetni, de főleg azért, hogy bebizonyítsák, nincs náluk jobb szerető. A bizonyítási vágy, a dicséret utáni vágyakozás pedig egekbe repíti a teljesítményüket. Egy dolgot akarnak az orgazmusnál is jobban: bebizonyítani, hogy nincs náluk jobb szerető. Ő azonban nem olyan nagylelkű mint a Rák, elvárja a viszonzást is. 

Bak

A Bakok szentül hiszik, hogy a szex igenis tökéletes csábítási eszköz. Ők azok, akik utánanéznek a technikának, ők azok, akik tökéletesíteni akarják a módszereiket. Nem restek akár pornóból tanulni az orális szex minden apró titkát. Ha hosszabb ideje azonos a partnerük, mindig készül valami újdonsággal, szeretik megmutatni, hogy mindig tudnak többet és többet. 

via