A legtöbb férfi szemében négyféle nő létezik: akikkel soha nem randiznának, akikkel csak lefeküdnének, a nagybetűs barátnő, majd a feleség. A legtöbb nőnek keményen meg kell küzdenie, hogy kiérdemelje az utóbbi címet, ám van 3 titkos jel, amiből könnyen kiolvashatod, ha már közel van a várva várt pillanat és feleségül vesz a pasid. 

Vajon mikor vesz el feleségül?

Minden kislány arról álmodik, hogy egyszer hófehér ruhában mondja ki a boldogító igent. Már régóta úgy érzed, hogy megtaláltad az igazit, gyermekeid édesapját, ráadásul minden happy, de még nem hangzott el a lánykérés? Tanácstalan és fusztrált vagy, azonban, ha olvasol a jelekből, fellélegezhetsz.

Imádnak az exeid szülei

Az egyik legnagyobb elismerés, mikor az exeid szülei imádnak, amit a pasid is tud, és nagyra értékel. Ki ne szeretné, hogy tökéletes meny legyél?

Jól kijössz a gyerekekkel

A legtöbb srác odavan azokért a nőkért, akikről úgy gondolják, hogy nagyszerű édesanya lehet belőlük. Imádod a gyerekeket, ők is téged, és tudsz is velük bánni.

Vérbeli háziasszony vagy

Többször tapasztaltad már, hogy senki nem hitte el, de te imádsz otthon takarítani, és plusz pont, ugyanis a főztöd is isteni. A pasid imád dicsekedni azzal, hogy egy vérbeli háziasszony vagy, aki mindig szexi ruhában tálalja neki a vacsorát.


via