Ismerős az a helyzetet, mikor a pároddal hevesen vitáztál, majd hirtelen megbocsát? Olyan, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, azonban a hangulat teljesen más. Kiderült, hogy a pasik nehezebben engedik el a haragot, mint ahogyan azt bevallják. 

Megbocsátott, vagy mégsem?

A megbocsátos senkinek nem egyszerű, de ha pasikról van szó, fontos, hogy tudd, nekik általában több idő kell, míg elássák a csatabárdot. Hiába mutatják azt, hogy minden a régi, legbelül azonban még mindig dühösek, amit tudat alatt ki is mutatnak, így érdemes figyelni az intő jeleket

Távolságtartás

Azt veszed észre, hogy a pasid egyre többször viselkedik veled távolságtartóan, nem bújik hozzád esténként, valamint a kedve sem a megszokott. Üljetek le beszélni, és oldjátok meg a problémáitokat.

Folyamatosan felhozza a múltbéli sérelmeket

A haragot és a sértettséget nem mindig könnyű leküzdeni, ha a múltból származó dolgok ismét a felszínre kerülnek a kapcsolatotokban, akkor ideje tisztázni. 

Passzív-agresszív kommunikáció

Nem mondja ki őszintén és nyíltan, ha haragszik vagy dühös rád, inkább elfojtja az érzéseit, ami felemészheti őt. Az ilyeneket mindig jobb kibeszélni.  

via