Ki ne szeretné azt gondolni minden alkalommal, hogy váó, ez volt életem legjobb orgazmusa? Ez teljesen normális, hiszen az élvezetből sosem elég, éppen ezért most mutatunk neked 3 olyan módszert, amivel intenzívebb lesz az orgazmusod, mint valaha. 

Folytasd azután is, hogy elélveztél 

Igen, jól olvasod, ne hagyd abba azután sem, hogy átélted az első orgazmusod. Még akkor se, ha ilyenkor a tested bizonyos pontjai érzékenyebbek. Klasszikus példa, ha a pasi a csiklód izgatásával repít a csúcsra, a behatolás pedig csak ezután jön. Na, ilyenkor elképesztően intenzív hüvelyi orgazmusban lehet részed, a tapasztalatok szerint pedig a második vagy akár a harmadik orgazmus még intenzívebb is lehet, mint az első. 

A szegélyezés 

Erről a módszerről már mi is írtunk, de nem lehet kihagyni ebből a felsorolásból, ugyanis igazán népszerűvé vált az utóbbi időben. A nők egyenesen rajonganak érte. Lényegében arról van szó, hogy már majdnem elélvezel, de a csúcsra érés pillanata előtt megkéred a pasid, hogy lassítson, vagy ha magaddal játszol, akkor te veszel vissza a tempóból. Ezt megismételheted bátran néhány alkalommal, így a végső gyönyör garantáltan extra intenzív lesz. 

A szexjátékok 

A szexjátékok bevetésétől sokan ódzkodnak, pláne a pasik, mert hajlamosak lehetnek azt hinni, hogy nem elég számodra az, amit nyújtani tudnak. Pedig ez egyáltalán nem igaz, csupán arról van szó, hogy egy kis vibrátor rengeteg mindent megváltozathat szex közben. Gondolj csak bele, mennyire brutálisan jó lehet, ha mondjuk kutyapózban szexeltek, de közben a pasid egy kicsi, könnyen manőverezhető vibrátorral mondjuk izgatja a csiklód. Még belegondolni is izgató, micsoda orgazmusban lehet így részed. Ráadásul így kombinálhatjátok a csikló általi örömöket a hüvelyi orgazmus élményével, a végeredmény pedig: HŰHA! Ha így képzelted el életed legjobb orgazmusát, akkor jól képzelted el! 

(via)