A szexpózok variálása nagyon izgalmas dolog, ráadásul a rengeteg alternatíva arra is lehetőséget ad, hogy  vadul egymásnak esettek, de arra is, hogy romantikus pillanatokat szerezzetek egymásnak. Most mutatunk 3 olyan szexpózt, amiben tényleg csak a szerelmesek szexelnek. 

A nyugodt kutyapóz 

Te támaszkodj egy párnára, majd emeld fel a feneked és engedd, hogy a partnered irányítsa a behatolás mélységét. Ha fokozni szeretnétek a pillanatot, akkor akár kézzel vagy egy vibrátor bevetésével  stimuláld a csiklódat, így a végső gyönyör garantált, sőt az sem kizárt, hogy egyszerre élveztek el, ami még inkább növeli az intimitást. 

 A lótusz póz 

Ez talán az egyik legintimebb pozíció, amit tényleg csak azok a párok részesítenek előnyben, akik imádják egymást, hiszen ebben a pózban folyamatos a szemkontaktus. A pozíció kivitelezése során a férfi keresztezett lábakkal ül, a nő pedig az ölében foglal helyet. Ez a testhelyzet azért lehet igazán izgató, mert gyakorlatilag mesteri szintre lehet emelni közben az egybefonódást: közben megcsókolhatjátok, simogathatjátok és nézhetitek egymást. Ráadásul a kipróbálása közben mindketten befolyásolni tudjátok a behatolás mélységét és ritmusát is, amitől csak még érzékibbé válik az egész együttlét. 

Mély misszionárius 

A misszionárius pózt sokan unalmasnak gondolják, pedig igazán izgalmassá lehet tenni néhány csavarral, arról pedig nem is beszélve, mennyire romantikus tud lenni. A mély misszonárius során húzd fel a lábaid, hogy megkönnyítsd a pasid számára a behatolást, ami ebben a helyzetben extra mély tud lenni. A póz titka, hogy miközben ő benned mozog folyamatosan csókolóztók. Ha megállás nélkül faljátok egymást, akkor biztos, hogy nagyon mély, érzelmi kötelék alakult ki köztetek. 

 (via)