A reggeli szex ráadásul több szempontból is nagyon hasznos, már amellett, hogy nagyon élvezetes. Erősíti az immunrendszert, plusz felszabadítja azokat a hormonokat, amiktől igazán jól érezzük magunkat, így a felébredés folyamata is sokkal egyszerűbb lesz. Persze kérdés, mitől lesz igazán tökéletes a reggeli hancúr? Mutatunk gyorsan három tippet! 

Keljetek fel időben 

Több szempontból is előnyös lehet, ha hozzászoktok a korábban ébredéshez. Amellett, hogy így egy kis hancúrozásra is jut idő, köztudott, hogy akik korábban kelnek sokkal eredményesebbek, mint lustálkodó társaik. Ha a párod azonban az a típus, aki a tizedik ébresző után is még szunyókál, akkor próbáld meg a reggeli szexszel beindítani a napot. Szinte biztos, hogy többet nem fog ráfeküdni a szundi gombra. 

Kipihenten, üdén, frissen 

Reggel tutira kipihentebbek vagytok, éppen ezért jó ötlet lehet, ha ilyenkor bújtok össze egy kicsit. Este, a fárasztó munkanap után nem biztos, hogy mindkettőtöknek van kedve még játszadozni, így marad a reggeli akció. Persze figyeljetek oda egymásra, csak akkor kezdeményezz te is szexet a párodnál reggel, ha úgy látod kialudta magát és tényleg menetre kész. A reggeli szex jó hatással van az egészségre és garantáltan a kedvünk is jobb lesz tőle, arról nem is beszélve, hogy toronymagasan beelőzi a kávét, mint tökéletes napindító. 

A reggeli látvány öröme 

A pasik totálisan beindulnak attól, ha a szeretett nőt a lehető legtermészetesebben láthatják. Imádják őket smink nélkül, kócos hajjal szemlélni, annak ellenére is, hogy sok nő fél attól, hogy ezt az oldalát is megmutassa. Pedig, ha a pasi igazán szeret, akkor szeret mindenhogyan, de egy biztos: ha a pasi kíván téged reggel, délben, meg este is, na akkor fixen nyert ügyed van.