A kutyapóz alapvetően nagyon sokrétű lehet. A pozíció a nevéből adódóan lehet akár állatias hangulatú, de kiválóan alkalmas arra, ha éppen egy gyors menetre vágytok, de lehet meglepően intim is. Most mutatunk három trükköt, amivel ezt a sokak által kedvelt szexpózt pillanatok alatt feldobhatjátok. 

A klasszikus kutyapóz 

Ez, az, amit valójában mindenki ismer, de azért ebben is van egy-két trükk, amivel még élvezetesebb lehet a szex. Érdemes lehet párnákkal megtámasztanod magad közben, így ugyanis különböző szögekből tapasztalhatod meg azt, ahogyan a partnered éppen belédhatol. Sőt, akár az egész pózt megfűszerezhetitek egy kis extrával is, mondjuk egy péniszgyűrű bevetésével, aminek rezgései mindkettőtöket elképesztő gyönyörhöz juttathat. 

A Slow-Mo kutya 

A Slow Motion (Slow-Mo) alapvetően egy filmkészítési technika, amikor a néző számára úgy tűnik, lelassult az idő. Ezt bátran adaptálhatjok szex közben is, a kutya póz pedig kiválóan alkalmas lehet rá, pláne, ha az intimitást is szeretnétek fokozni. A finom, hosszú, megfontolt lökések, a csikló gyengéd simogatása, ezek mind segítenek abban, hogy minél jobban összekapcsolódjatok, hogy aztán végül mindketten a csúcsra jussatok. 

A feszes kutya 

Ha egy kicsit feszesebb érzésre vágysz, akkor kérd meg partnered, hogy tegye a lábát a tiédre, majd nyomja erősen össze a lábait. Eközben te tudod a csiklód izgatni magadnak, sőt, akár egy csiklószívó vibrátort is kipróbálhattok. Nincs is annál fantasztikusabb érzés, amikor a párod ütemesen mozog benned, miközben a csiklód is stimulációnak van kitéve. Ráadásul ebben a pózban simán megvan rá a sansz, hogy együtt mentek el, az pedig még ezt a kissé vad pozíciót is extra romantikussá tudja tenni. 

(via)