Azok az emberek, akik szeretnek, teljes mértékben megnyílnak a partnerük iránt, egy esetleges szakítás után pedig lelkileg nagyon megsérülhetnek. Bezárkózhatnak, ami azt jelenti, hogy még mindig az exük után vágyódnak.

A szakítás fáj, de túl kell élni

A legtöbbünknek már át kellett élnie, mikor a mindent elsöprő szerelem szakítással végződött. Ilyenkor teljesen magunk alatt vagyunk, nem eszünk, alig alszunk, és úgy érezzük, hogy  nincs kedvünk élni.  Nincs két egyforma szakítás, de vannak érzések, amik szinte minden szakításban megjelennek. Mindenki másképp dolgozza fel az elválást, ám ha már hosszabb időt ölel fel, ideje felismerned, hogy még nem dolgoztad fel egykori párod hiányát.

Reménytelenség

A remény hatalmas erőt és bátorságot ad bármibe is kezdesz. Azonban mikor már túl sok  csalódáson  és ígéreten vagy túl, egy idő után feladod. Úgy gondolod, hogy soha nem jön már el az igazi, maximum a mesékben.

Nem hiszel az igaz szerelemben

Szívesen  flörtölsz  mostanában, méghozzá rengeteget. Úgy érzed, hogy készen állsz egy kapcsolatra, legyen szó komolyabb vagy lazább dologról, viszont nem érzed azt, hogy a Nagy Ő-vel találkoztál. Sőt, a létezését egyenesen tagadod. Teljesen elvesztetted a hited a pasikban, ugyanis rengeteg rossz tapasztalatod volt már velük.

Elrejted az érzelmeidet

Régen a pasiddal meg tudtátok beszélni egymással az érzéseiteket. Együtt  sírtatok  a Titanicon, együtt nevettetek, ha pedig szomorú voltál mindig számíthattál rá.

Mivel ezek a romantikus gesztusok nagyon megérintettek téged, és nincs kivel megosztanod az érzéseidet, inkább nem is mutatod őket ki, csak magadban elfojtod. Minden a párodra emlékeztet, ezért kerülöd az ilyen helyzeteket.

Lájkolgatod a képeit

Az exed még mindig az ismerősöd, és még mindig követed őt a különböző közösségi oldalakon. Naponta többször is rákeresel a profiljára, és folyamatosan lájkolgatod a képeit, és a bejegyzéseit. Titokban abban reménykedsz, hogy rád ír, ám a legjobb módszer végleg kiiktatni őt az életedből.


via