A szakértők legalább egy tucat különböző formájú és alakú péniszt tudnak megkülönböztetni, de valószínűleg ahány férfi, annyi fegyver – pont, mint a nőknél. Egy urológusszakértő megnevezte a leggyakoribb péniszformákat, és mint kiderült, négy van belőlük.

A nagyfejű

A név mindent elárul: a pénisz teteje, azaz a makk sokkal szélesebb, mint a többi része, ami kifejezetten jó a nőknek – szóval ha ilyennel van dolgod, jó neked! A szakértő szerint kb. minden ötödik férfi ilyen pénisszel, ami azért elég nagy arány.

via GIPHY

A nagytestű

Az előzővel ellentétben ezek a péniszek keskenyebb makkal, viszont vastagabb törzzsel rendelkeznek. Vannak nők, akik imádják, másoknak már kényelmetlen a túlságosan vastag vessző, minden a te ízlésedtől függ. Átlagosan minden harmadik férfi rendelkezik ilyen formájú pénisszel.

via GIPHY

A felfelé figyelő

A férfiak 10-20%-a olyan pénisszel rendelkezik, melynek a feje előtt van egy kis görbülete. Ez nem rendellenesség, sőt, ez a görbület egy kis támaszt adhat a nőnek. Nagyon felizgult állapotban a férfiak többségénél egyébként megjelenik ez a kis formaság, de ha nem, az sem érdekes, mert nem befolyásolja az örömszerzést. 

via GIPHY


A görbe

Nos, ez már nem hangzik túl jól. Sajnos a férfiak 2-5%-a olyan pénisszel rendelkezik, amelynek komoly görbülete van, ami különböző urológiai gondokat jelezhet. Van, aki nem vele, de ha felizgult állapotban a pénisz teteje 30-60°-os szögben görbül, az komoly bajt jelezhet. Ha ezt észleled a partnereden, esetleg ajánlj neki egy gyors orvosi vizitet!

via GIPHY

Via