Unjátok már a megszokott pózokat? Esetleg másra vágytok az ágyban, mint eddig? A Cosmo most is elhozza neked a megoldást, 4 őrjítő szexpózt mutatunk, amivel teljesen más lesz a szex jellege mint eddig. 

Egy bútor, ezernyi élvezet

Van egy olyan bútor, amely hihetetlen kapukat tud megnyitni a szexualitásban. Ha kicsit kijöttök a hálószobából, és extrémebb vizekre eveztek, akkor bőven elég a gyönyörhöz, ha egy széket vesztek segítségül. Így teljesen új dolgok kerülhetnek fókuszba az aktus során: a mell izgatása, a forró csókok, egymás testének alapos simogatása. Na és persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy így a fenékhez is jobban hozzá lehet férni a kezekkel, és az ölelkezés is sokkal egyszerűbb. 

Pezsgős pult

A férfi helyet foglal a széken, a nő pedig ráül, ám nem szemben, hanem háttal. Ez a pozíció mind a hagyományos, mind az anális szexhez tökéletes választás lehet. A férfi, ha úgy tartja kedvetek a kezével pluszban izgathatja a nőt, hiszen most mindenhez szabadon és kényelmesen hozzáfér. 

Módosított kutyapóz

A kutyapóznak is vannak felturbózott változatai, az egyikhez elengedhetetlen a szék használata. Ha elég nagy az ülőfelülete, akkor térdelj fel rá, a férfi pedig ahogyan szokta, hátulról hatoljon be. Hogy közben te mit teszel a kezeiddel, az már a fantáziátokon múlik. Akár megsimogathatod a férfi combait, vagy az ágyékának tájékát, esetleg ő maga is összekulcsolhatja a karjaidat a hátadon. 

A királynő

Vannak ám olyan székek, amelyeken lyukas sávok vagy bármilyen szünet található. Ha igazi királynő szeretnél lenni, mától ez lesz a trónod. Te csak foglalj kényelmesen helyet, a férfi pedig feküdjön le a szék alá, és kényeztessen a kis lyukon keresztül. Akár vibrátort is hívhattok segítségül, végtelenül izgalmas kaland lesz  ez a nem mindennapi alá-fölé rendelt szituáció.

A kanapé

Nincs párod? Nem baj, akkor is vannak olyan székes megoldások, amelyeket ki tudsz használni. Ha van otthon kanapéd, akkor talán nem ismeretlen számodra a mára már igen népszerű módszer. Teríts rá egy törölközőt, és mozogj rajta. Ahogyan a súrlódás stimulálja a csiklódat, fokozd az élvezetet az ujjiddal való kényeztetéssel!

Via