A Redditen egy felhasználó tette fel a kérdést nemrég azzal kapcsolatban, hogy mit lehet tenni, ha az orális szex alatt iszonyatosan kiszárad a száj. Nos, akik gyakran kényeztetik a pasijukat tudják, hogy egyáltalán nem meglepő jelenség, de szerencsére van megoldás! 

Mi okozhatja a szájszárazságot? 

Egy kis egészségügy! 

Sok minden okoz szájszárazságot, beleértve a szezonális allergiát, számos gyógyszer, mint például az antihisztaminok, vízhajtók, egyes húgyhólyag-gyógyszerek és vérnyomáscsökkentők is

- mondta a szakértő, Dr. Wendy Askew szülész-nőgyógyász, hozzátéve, hogy az alkohol szintén nagyban befolyásolja a szájszárazságot.

Most pedig jöjjenek a legjobb trükkök... 😉

1. A rágógumi 

A szakértő szerint gyors megoldásnak tökéletes lehet egy rágógumi. A rágógumi segít serkenteni a nyáltermelést, kitart egy ideig, és ha erős öklendezési reflexed van jó opció lehet, mert nem érzed úgy majd, hogy tele van a gyomrod. 

Giphy

 

2. Citromlé

Valamilyen savanyúság, például citromlé vagy savanyúuborka fogyasztása is ajánlott az akció előtt. A savanyúság, citrom vagy lime kortyolgatása serkentheti a nyálmirigyek működését. Egy kevés savanyúságlé nem csak működésbe hozza a nyálmirigyeket, hanem hidratálja is, tehát Askew szerint jó kettős hatást biztosít. Ha pedig azon aggódsz, hogy a savanyúság vagy a citromlé irritációt okozhat a partnered bőrén, nem kell aggódnod! 

Nem gondolnám, hogy a savanyúság levének elegendő savtartalma van, hogy  irritációt okozzon

- mondta Askew.

3. Savanyú cukorka

Esetleg egy savanykás édesség is jól jöhet! Nem csak finom, de még csodákra is képes. A savanyú cukorkák is beindítják a nyáltermelést, csakúgy, mint a „xilit” mesterséges édesítőszert tartalmazó cukorkák vagy menták. A xilit nemcsak serkenti a nyáltermelést, hanem segít a nedvesség visszaállításában is.

Giphy

 

4. Vízbázisú sikosító 

A világ legmenőbb és legkenősebb mesterséges nyálát eredményezi! Ha orális szex előtt az ajkaidra kened, szinte biztos, hogy a pasidnak hatalmas örömet fogsz okozni! 

Giphy

Via