A srácok nem mindig szeretnek beszélni az érzéseikről, de a tettek néha többet mondanak ezer szónál. Most mutatunk 5 dolgot, amibe, ha a pasid belemegy szex közben, akkor egész biztosan odáig van érted, és komolyak a szándékai. 

Tantrikus elemek beépítése 

A tantrikus szex ősi múltra tekint vissza, kipróbálása során pedig nagyon mély, közeli és még intimebb kapcsolatba kerülhetsz a pároddal. Ha jól csináljátok, akkor az elmélyítheti a kapcsolatotokat, fokozza az érzéseket. Ha a tantrikus szexxel próbálkoztok, akkor biztosan ki kell próbáljátok a lótusz pozíciót: a pozíció kivitelezése során a férfi keresztezett lábakkal ül, a nő pedig az ölében foglal helyet. Ez a testhelyzet azért lehet igazán izgató, mert gyakorlatilag mesteri szintre lehet emelni közben az egybefonódást. Hiszen közben megcsókolhatjátok, simogathatjátok és nézhetitek egymást. Ráadásul a kipróbálása közben mindketten befolyásolni tudjátok a behatolás mélységét és ritmusát is, amitől csak még érzékibbé válik az egész együttlét. 

A kommunikáció 

Arról már mi is írtunk, hogy a kommunikáció mennyire fontos egy kapcsolatban, sőt a szexben is. A kommunikáció ugyanis a sikeres és jól működő párkapcsolat alappillére. 

A közelség érzetéhet elengedhetetlen, hogy tudjuk, mire vágyik a másik, mire van szükséges ahhoz, hogy a szexben is ki tudjon teljesedni. 

Éppen ezt, ha a párod is nyitott arra, hogy szex előtt, közben és után beszéljetek, akkor egészen biztos, hogy nagyon komolyan veled a szándékai. 

Ha egymás előtt maszturbáltok 

Ahelyett, hogy mindent a megszokott módon csináltok, kipróbálhattok valami újat, valami izgalmasat. Ennek remek módja lehet, ha egymás előtt kényeztetitek saját magatokat. Ez a kapcsolatnak már egészen új szintje, amihez elenghethetetlen a bizalom, és az, hogy biztonságban érezzétek magatokat a másik társaságában. 

A kölcsönös önkielégítés rendkívül bensősége tevékenység lehet, ráadásul remek módja annak, hogy megtudjátok, mit szeret a másik. 

Ha a párod ebbe belemegy, akkor tutira nem csak futó kaland vagy a számára. 

A szexjátékok 

Ha nehezebben tudsz eljutni a csúcsra, akkor lehet, hogy szükséged lehet egy kis extra stimulációra. Ehhez kiválóak lehetnek a különböző szexjátékok, amiket, ha akár a pároddal is kipórálhatsz. Néhány srác azonban ettől megijed, úgy érzi vele van a baj, amiért nem tud eljuttatni az orgazmusig. Ha a azonban a párod ezt nem negatívumként éli, képesek vagytok ezt megbeszélni, akkor szinte biztos, hogy teljesen beléd habarodott, és csakis arra törekszik, hogy neked is jó legyen. 

Romantika 

Klisének tűnhet, de, ha a pasid nem ódzkodik a romantikától, akkor nála tényleg nyert ügyed van. Ha nem kap sikítófrászt néhány gyergyától, aláfestő zenétől, akkor ő a te embered. 

(via)