Neked milyen gondolatok járnak a fejedben szex közben? Na ne mondd, hogy nincsenek ilyenek! Tuti, hogy te is stresszeltél már aktus közben ezeket a banális dolgokon, pedig hidd el, nem kell. A pasik vallottak, és ezek aztán egyáltalán nem érdeklik őket!

Szőrös vagy szőrtelen?

Nem volt időd borotválkozni? Esetleg nem is szeretnél állandóan csupasz lenni? Nos, a pasiknek ez általában egyáltalán nem gond. És nem, nem fognak igénytelennek gondolni. Sőt, ha hiszed, ha nem, szép számmal vannak azok a hímek, akik a szőrös verzióra buknak, csak a ma virágzó pornókultúra miatt sokan nem hangoztatják. 

Nem kell, hogy a Niagara folyjon belőled

Túl nedves vagy? Vagy soha nem leszel annyira nedves, mint amennyin már nem stresszelnél? Ne hidd, hogy a pasik emiatt azt gondolják majd, hogy nem kívánod a szexet, nem ez a mérce, és mivel minden szervezet más és más, a normális mennyiségre sincs definíció nedvesedés témában.

Fura hangok a testünkből

Van, hogy a levegőtől, amely a hüvelybe kerül, kicsit fura hangokat ad ki a testünk. Sok nő szégyenkezik emiatt, és a mámorból azonnal kínos percekbe kerül. Pedig nem kell, hiszen egy igazi férfi tisztában van vele, hogy a biológia és a fizika szex közben is működik. Ha ez számára kínos lenne, akkor kérlek, tegyél magadnak egy szívességet, és azonnal gyere el onnan. 

Fura arcok

Jajj, azok a pornóból származó szexi, kéjes, csábító, tökéletes reakciók, félmosolyok és ajakharapások. Nem, az életben nem mindig így van ez, nem véletlenül van a pornószínészeknél a színész is a foglalkozás nevében. Ne érezz emiatt nyomást, és legfőképpen ne kezdd el megjátszani magadat. Ha te most éppen csak nyugodtan pihensz és élvezkedsz azzal sincsen semmi baj. A pasi más jelekből is érezni fogja, hogy neked jó, nem kell végigcsinálnod egy menet alatt Samantha Jones összes kalandjának arckészletét.

Dőlőngélő mellek, hasacskák és combok

Igen, ha kutya pózban csináljátok, akkor hatni fog a gravitáció melledre. Ha az oldaladon fekszel, akkor szintén nincs az a bolygó együttállás, amitől majd push-up hatással egy Victoria's Secret melltartókat megszégyenítő formáid lesznek. Ha szétnyílik a lábad, a combod, a feneked szélesebb lesz. Ugyanígy a has, mozog, lötyög, elmegy erre-arra. És akkor mi van? Egy igazi férfi megsimítja, belemarkol, csókolgatja, nem az állandó alakváltásokat tanulmányozza!

Via