Úgy érzed, teljesen megváltozott a pasiddal való kapcsolatod? Mintha inkább a szakítás felé sodródnátok a végső kötelék helyett? Akkor figyeld meg ezt az 5 dolgot szex közben, és ha jelentkeznek, ülj le vele egy nagy beszélgetésre. 

Kritika

Kezdjük a legdurvábbal! Beszólogat az ágyban? Megjegyzéseket tesz a külsődre? Esetleg amit eddig imádott, most az sem elég jó neki? Akkor itt az ideje, hogy kiállj magadért, mert ilyet senki nem tehet veled. A pasinak szerencsésnek kell éreznie, hogy veled bújhat ágyba, és ha ez a lehetőség nem áll fenn, akkor ideje olyanra szánni az energiáid, aki imád!

Nem érint meg

Eddig imádta megérinteni a mellidet, nem bírta ki, hogy ne simogasson aktus közben. Most viszont, inkább csak letudja a dolgot, aztán mint aki jól végezte dolgát elmegy, és vége is a bújásnak. Ez nem hangzik túl bíztatóan, biztos, hogy minden oké?

Szemkontaktus

Kerüli a szemkontaktust? Akár a hétköznapokban, akár az ágyban teszi ezt, valami nagyon nem oké. Titkol valamit, lehet, nem meri elmondani, hogy ő már nem szeretné ezt folytatni. A megoldás itt is egy mély, őszinte beszélgetés lesz. Ne halogasd, tartozol magadnak ennyivel!

Nem tisztel

Már egyáltalán nem annyira megértő, mint az elején volt. Akkor is erőltet dolgokat, amikor te egyértelműen a tudtára adod, hogy ezt most nem szeretnéd. Ne hagyd, hogy túlzásokba essen, állj ki magadért!

Nem akar szexelni? 

Vannak alkalmak, amikor az ember nagyon fáradt, semmi kedve a szexhez, egyetlen vágya, hogy beforduljon a fal felé és aludjon. Ha viszont már hetek, hónapok teltek el, és őt mindig noszogatni kell egy kis pajzánkodáshoz, akkor az semmiképpen sem bíztató.

via