Ha már eleged van a  kacifántos szexpózokból, a misszionárius meg már uncsi, a következő menő Káma Szútra szexpózokat neked találták ki! A legtöbb ember ugyanis hallott már a Káma Szútráról, de elég kevesen tudják, hogy konkrétan mi is az. Szóval, nézzük is! 

Mi az a Káma Szútra?

Röviden: az emberi szexualitás kultúrájának indiai összefoglalója, amolyan „ősi szexbibilia”, amit minden Cosmo-girlnek ismernie kell! Nagyon sok infó van benne, 320 oldal tömény erotikáról van szó, ami tele van jobbnál jobb szexpózokkal! De nyugi, nem kell jóginak vagy akrobatának lenned ahhoz, hogy tök jól menjenek ezek a Káma Szútra pozik, mert van belőlük 5 tök egyszerű, de nagyszerű szexpóz is! 

5 egyszerű Káma Szútra szexpóz, amit ki kell próbálnod 

A lótusz

Lényegében annyi, hogy a pasid törökülésben ül, de pedig ráülsz és átkarolod őt a kezeiddel. A lábaidat össze is zárhatod a háta mögött, de térdelhetsz is, ahogyan neked jobb. Annyira szexi!

Cosmo-tipp: Ha vibrációs gyűrűt használtok, még bizsergetőbb lesz az érzés!

Tej és víz

A pasid térdeljen le és te is, háttal neki pedig ülj rá! Igazi térdelős pozi ez, szóval érdemes az ágyon vagy valami puha felületen csinálni, de hidd el, nagyon megéri! Szuper élmény lesz.ű

Cosmo-tipp: Csináljátok lassan, élvezd ki, mikor a pasi benned van! Ez a póz nem a gyors menetről, hanem az összekapcsolódásról szól. Tényleg olyan, mintha egyek lennétek! 

A csiga

Elég béna neve van, dehát ez van. Olyan, mint a misszionárius, azzal a csavarral, hogy mikor fekszel, a térdeidet a mellkasodra húzod, a lábaidat pedig összekulcsodot a rád nehezedő pasi háta mögött. 

Cosmo-tipp: A menet gyorsaságát te is tudod szabályozni, ha a háta mögött összekulcsolt lábaiddal diktálod az iramot. Be fog jönni neki, az tuti! 

kettétört bambusz

Itt is te leszel alul, de már oldalfekvésben. Az egyik lábad emeld a magasba, a pasi pedig térdeljen a másik lábad közé. Így pillanatok alatt beléd tud hatolni, de mivel te más pózban vagy, teljesen más élmény lesz a szex! 

A fordított lovagló

Olyan, mint a lovagló, csak háttal ülsz a pasira rá. Ő így a szuper popódat fogja látni, te pedig szabadon élvezkedhetsz és markolászhatod a lábaidat, ha éppen úgy esik jól. Nagggyon menő póz, imádni fogjátok mindketten! 

Via