Mennyire erős valójában a párkapcsolatod? Ezt nem mindig annyira könnyű kideríteni, azonban van néhány rejtett dolog, ami finom utalás lehet arra, hányadán is álltok pontosan. Íme, 5 figyelmezető jel, ami arra utalhat, hogy nem annyira boldog a kapcsolat, mint azt gondolnád. 

Idegesítenek az üzenetei 

Mondjuk ezt kár is túlragozni. Ha sípol a telefonod és a párod üzent, téged meg ez nem hogy lázba hoz, de egyenesen felhúz, akkor valami nagyon nem oké. Nem gondolod? 

Nem érdeklődik a szex iránt 

Az, hogy egy kapcsolatban kevesebb lesz idővel a szex alapvetően normális. Azonban, ha szinte egyáltalán nem vagytok együtt szexuálisan, akkor érdemes lehet beszélnetek a dologról, arról, mi okozza mindezt. Bár sokan állítják nem a szex a kapcsolatok mozgatórugója, de ez úgy ahogyan van bullshit, ugyanis, ha a szex nem működik, akkor az hosszú távon frusztrálttá és idegessé teszi a feleket. A lényeg, hogy őszintén kommunikáljatok erről a témáról, máshogy ugyanis nem fogjátok tudni megoldani. 

Kellemetlenül érzed magada  párod viselkedése miatt 

Ha mindig szabadkoznod kell a párod viselkedése miatt, akkor az nagyon nem jó jel. Ha úgy érzed kellemetlen helyzetbe hoz, neked pedig kifogásokat kell keresned arra, miért viselkedett így, akkor ott hatalmasabb a gond, mint azt gondolnád. Nyilván  senki nem tökéletes, de egy kapcsolat nem állhat csak abból, hogy mindig kifogásokat keresel. Ez esetben is az őszinte kommunikáció a célravezető, ha pedig nem tudjátok megoldani, akkor lehet jobb a békés elválás. 

Apróságokon vitáztok 

Minden kapcsolatban adódnak nehézségek és mindenhol lehetnek viták, azonban, ha ti tényleg minden apróságon képesek vagytok összeveszni, akkor érdemes lehet átgondolni, milyen irányba is tartotok, illetve együtt tartotok-e oda. Ha úgy érzed azonban, hogy nem tudsz normálisan beszélgetni a pároddal, anélkül, hogy valaki ne vágná be a durvát, akkor ott nagy eséllyel sokkal mélyebb a probléma, mint azt elsőre hitted volna. 

Inkább a barátaival van és nem veled 

Ezt sem kell nagyon megmagyarázni. Ha valaki szeret és kedveli a tárasásgod, akkor keresi is azt, ám ha arra leszel figyelmes, hogy a párod egyre kevesebb időt tölt otthon, akkor valószínűleg van valami baj. Persze nem arról van szó, hogy nem mehet el a haverokkal sörözni, de ha ez mindennapossá válik, akkor nagy eséllyel téged akar koptatni. Ezen a ponton érdemes lehet magadnak feltenni a kérdést, hogy miért akar a párod mindig másokkal lenni? Sőt, az is lehet, hogy te is szívesebben töltöd máshol az időt. Lényeges, hogy ezt is beszéljétek meg, mert lehet, hogy csak elsiklott valami, ami még simán javíthtó, de az is lehet, hogy el kell engednetek egymást, annak érdekében, hogy mindketten boldogok lehessetek. 

(via)