Ahhoz képest, hogy a szex állandó témája az emberiségnek, rengeteg  tévhit  terjed a témáról, pláne, ha a pasik állítják. Fontos, hogy ne nekik akarj megfelelni, és soha ne hidd el a következő állításokat. 


A szex óvszerrel kényelmetlen

Aláírjuk, hogy  óvszer  nélkül valóban szabadabb érzés lehet szexelni, azonba ma már rengeteg módszer van arra, hogy igazán élvezetessé tegyétek az együttléteket. Számos óvszert lehet kapni, ami méretben, illatban, eltér az átlagtól, ráadásul szupervékony, így olyan, mintha a pasid nem is viselné. Ráadásul számos betegségtől, és egy nemkívánatos terhességtől is megvéd.

Minél hosszabb a szex, annál jobb

Ahány ember, annyi szokás. Szó sincs arról, hogy extra hosszúságú meneteket kell előadnod a partnereddel, ugyanis a minőség számít. Néha egy rövid hancur is lehet intenzív és csodálatos.

Csupasznak kell lenned

Mégis ki mondta, hogy mindenhol? A vaginád legyen olyan, amilyennek te szeretnéd. Mivel az hozzád tartozik, akár csupasz, akár szőrös, akár egy vonal van rajta, mindenképpen szexinek kell találnia a pasidnak!

A misszionárius póz unalmas

Ugyan már! Miért lenne unalmas? Ez a leghagyományosabb póz, ám ezt is szuperül fel lehet dobni, ráadásul a női orgazmus is ebben a legnagyobb. Partnereddel aktus közben szenvedélyesen csókolózhattok, ráadásul egy fáradt nap után ez a legkényelmesebb.

Számít a partnerek száma

Biztosan nem, nyugi. Adódnak az életben olyan lehetőségek, amelyeket te megragadtál, ám nem ő lett életed szerelme. Ettől egyáltalán nem leszel kevesebb, inkább csak sok tapasztalatot gyűjtöttél.


via