Ha gyanakszol rá, hogy megcsal a pasid, akkor érdemes lehet az árulkodó, néha nagyon apró kis jeleket figyelned, amivel lebuktathatod. A rejtélyes telefonhívások, vagy ha a srác rejtegeti a telefonját az nagyon gyanús lehet, de ha másfajta parfümöt érzel rajta, akkor is nagy eséllyel arról lehet szó, hogy egy másik nő karjaiban keresi a bolodgságot. Íme,  árulkodó jel, amire mindenképpen figyelj, ha attól félsz, megcsal a pasid! 

Hirtelen nagyon figyelmes lesz 

Az utóbbi időben sokat aggódtál azon, hogy a kapcsolatotok kezd ellaposodni, de ő most pont nagyon figyelmes lett? Hát, mielőtt túlságosan boldog lennél gondolkodj el azon, lehet, hogy ez csapda. Ha egy pasi gyanúsan figyelmes, vagy ajándékokkal kezd elhalmozni, akkor lehet, hogy bizony jócskán van vaj a füle mögött. 

Állandóan egy másik nőt emleget 

Igen, bár ez nagyon furcsán hangzik, de a helyzet az, ha valaki nagyon bejön egy pasinak, akkor állandóan róla akar beszélni. Bizony, még a barátnőjének is, szóval, ha azon kapod, hogy mindig szóba hoz valakit, jellemzően negatív kontextusban, akkor gyanakodhatsz arra, hogy az a valaki nagyon is bejön neki. 

Egyik céges utazás követi a másikat 

Abban persze nincsen semmi rossz, ha a munkája miatt néha utaznia kell, de ha ezek az utak egyre sűrűsödnek akkor ott valami gyanús. Plusz, ha a munkahelyén is állandóan túlórázik, akkor is fennáll az esélye annak, hogy bizony egy másik nő is bekerült a képbe. 

Hirtelen elkezdi érdekelni a kinézete 

Nyilván az tök jó, ha egy srác ad magára, de ha hirtelen új stílus vett fel és kínosan ügyel arra, hogy mindig jól nézzen ki, akkor benne van a pakliban, nem csak neked akar tetszeni. 

 Nem fogja meg a kezedet az ucán 

Korábban mindig kézen fogva mentetek az utcán, de ez most elmarad? Az baj, mert ha eddig büszkén felvállalt, de már nem teszi, akkor nem kizárt, hogy megcsalt vagy azon gondolkodik, hogy félrelép. 

A nők többet nyomoznak 

A Illicit Encounters társkereső oldal egyébként végzett egy kutatást, melyből kiderült, kétszer annyi nő, mint férfi hajlandó arra, hogy nyomozásba kezdjen, és felderítse az esetleges viszonyt, valamint a nők több, mint fele mondta azt, hogy igen, nyomozott pár a pasija után. A férfiak esetében jóval kisebb az arány, ők ebbe nem fektetnek akkora energiát. 

 (via)