Milyen izgalmas is az, amikor betoppan az életedbe az ideális pasi, akinél minden klappol, csak úgy füstöl a telefonod, az ismerkedés éjjel-nappal tart. Igen ám, csak felszedni egy nagyjából lehetetlen menet. Persze értjük, te ragaszkodsz hozzá, és nem engeded el, inkább esténként kisírod magad, hogy miért nem akar többet, de aztán újra és újra válaszolsz, és azonnal ott teremsz, ha méltósága hajlandó hozzád szólni. Ne tedd ezt magaddal, fogadd meg a tanácsainkat, és ha ezeket a jeleket észleled, itt az ideje hátrahagyni, hogy jöhessen valami sokkal jobb! 

Napok telnek el

És ő nem válaszol. Megnézi, aztán nincs ott. Aztán válaszol ha kedve van, kicsit ott marad, kicsit melegen tart, aztán megint csak a lábnyomait látod már. Ne engedd, hogy így játsszon veled.

Szexi fotók

Kiraksz egy szelfit, de nem érdekli. Kiraksz egy fotót a mukahelyről, nem érdekli. De aztán jön a bikini, kicsit látszanak a mellek, a formás lábak vagy a feneked, és hoppá: ő azonnal megjelenik. Egyértelmű, mi számára vonzó benned, úgyhogy ha te ennél többre vágysz, ilyenkor (is) hagyd figyelmen kívül.

Penfriend

Imád veled írogatni, de soha nem léptek tovább? Izgalmas lehet esténként arról tárgyalni, mit tennétek egymással, de neked tényleg elég, ha csak megragadtok az online térben? Kuka!

Bocs, mégsem jó

Végre nyélbe ütitek a találozót, de sajnos pont akkor valami halaszthatatlan dolga lesz. Beteg a macska, vagy éppen ő. Nincs most ideje, sok a munka. Persze másnap, meg azután, meg azután pont ráér a haverokkal limonádézni, csak akkor fog össze ellene a világ, amikor rád kellene szánni az idejét. 

Látogató

Kicsit hasonlít a penfriendhez, de ez más szitu. Amíg a penfriendnél szóba sem kerül a találkozó, csak az online térben tart, addig a látogatónál már szó is esik erről. Elmondja, milyen jó lenne veled, hova vinne randira, mit innátok, de valahogy sosem lép tovább. Hagyjad! Tényleg.

Via