Bizonyára már te is átélted, hogy milyen pokoli, mikor elhagynak, és a mindent elsöprő szerelem szakítással végződik. Utólag pedig azon agyalsz, hogy vajon mi siklott félre. Hibáztál? Ha igen miben? Mit lehetett volna  másképp  csinálni?

Előzd meg a szakítást

A legfontosabb, hogy ismerd fel az intő jeleket, mielőtt a szakítás megtörténne. Azelőtt, hogy kellemetlen meglepetéssel néznél szembe, a legjobb, ha szembesíted  szerelmedet  a kialakult helyzettel. Történt már olyan, hogy két ember nem illett össze, de akkor is jogod van megtudni mi az igazság, és fel kell ismerni, ha valami már nem működik. 

Mindig te keresed

Intő jel lehet, ha a párodat sokkal többször keresed, mint ő téged. Eltelt egy nap, és még mindig nem jelentkezett? Írtál neki, de későn válaszolt, vagy ignorált? Azonnal beszélj vele, mi a problémája!

Nem veszi fel a telefont

Az utóbbi időben akárhányszor hívtad őt, nem vette fel a telefont. Ilyenkor az ember automatikusan elkezd kombinálni. Azt feltételezi, hogy az illető épp A szürke ötven árnyalata szexjeleneteit gyakorolja egy másik nővel, így addig hívogatja a pasit, amíg nem jár sikerrel. De vajon miért nem vesz rólad tudomást?

Mindent nélküled csinál

Ha szeretsz valaki, akkor szeretsz a közelében lenni is. De mi történik akkor, ha a párod az utóbbi időben egyre többet nézi egyedül a Netflixet? Pedig ez volt az egyik kedvenc esti programotok. Ha rákérdezel, hogy mit csinál hétvégén, akkor össze-vissza habog, vagy csak odaveti, hogy „semmit”. Amennyiben alig van közös programotok, semmiképp ne hagyd figyelmen kívül ezt a jelet.

Ghostingolás

A ghostingolás egy nagyon csúnya és gyáva módja annak, hogy megszakítsuk a kapcsolatot valakivel, akit korábban kedveltünk. Az illetők ilyenkor azt gondolják, hogy a hirtelen eltűnés a legjobb módja annak, hogy egyszerűen lelépjenek, és még a szakítás okát sem kell megindokolni. Ha egyre kevesebbszer jelentkezik, az is egy jel. 

Csökken a kommunikáció

Azt tapasztalod, hogy a másik felet már egyáltalán nem érdekli, hogy mit beszélsz, vagy mit kérdezel tőle. Olyan, mintha ott sem lenne, és már fél lábbal kint van a kapcsolatból, hiszen a legfontosabb személyről, rólad, tudomást sem vesz.

via