Szeretnéd tudni, melyek azok a jelek, amelyek után már nem kell egész nap azon gondolkodnod, vajon érdekled-e a kiszemelted? Íme az öt leggyakoribb, amelyből minél több igaz rád, annál nagyobb az esélye a szerelemnek!

Minden nap beszélgettek

Nincs is ennél szembetűnőbb jele annak, ha egy pasi érdeklődik egy nő iránt. Keresi a társaságod, szívesen osztja meg veled a gondolataidat, és még szívesebben hallgatja a tieid. Ismerkedés, flört, figyelem - nincs is ennél bíztatóbb jele annak, hogy tényleg érdekled!

Mindenre emlékszik

Te csak egy elejtett félmondatnak gondoltad, ám ő pontosan jól emlékszik minden szavadra. Nemcsak ott van és válaszolgat, hanem elmélkedik a mondataidon és fontos számára minden egyes gondolatod, amit megosztasz vele. A figyelmesség nagyon-nagyon jó jel!

Véletlen üzenetek

Hoppá, téves! Bocsánat, nem neked akartam. A véletlenül elküldött üzenetek száma annyira kevés, hogy szinte szám sem létezik rá. Véletlenül pont veled osztja meg, hol tölti az estét? Vagy tévedésből landol nálad egy jó hír? Ne dőlj be ennek, üzen vele, nem véletlenül küldte neked amit a haverjának vagy az anyukájának szánt a mese szerint. 

Más is tud rólatok

Beszélt rólad a barátainak? Esetleg nyilvánosan kommentet ír neked? Betaggel valahol? Nos, akkor ő igen büszkén vállalja, hogy egy ilyen belevaló csajhoz fűzi valamilyen viszony, mint amilyen te vagy! Ha pedig nem tervezne komolyan, akkor a nyilvánosságot is kerülné, ami kettőtöket illeti.

Elengedi magát

Igen, nagyon becsülendő az, amikor egy férfi úriemberként viselkedik, kedves veled és tudja, hogy hol a határ. De milyen jó is az, amikor felszabadult a társaságodban és laza! Jönnek a poénok, nem fél a válaszoktól, nem fél attól, hogy elítéled. Pontosan attól válik szabaddá, hogy hozzád tartozhat! Ez megvan!

Via