Ha már egy kicsit belefáradtál a klasszikus pornó nézésébe, vagy a pasiddal dobnátok fel kicsit az ágyjeleneteket, akkor épp itt az ideje kipróbálni valami újdonságot! Az audiopornók teljesen új szinte emelik az orgazmust, hiszen a segítségükkel olyan hanghatások érhetnek, melyek a hétköznapi életben tuti nem, de legalábbis nem így. Mutatunk is pár menő honlapot és appot, ahol eget rengető orgazmust kiváltó hanganyagokat hallgathatsz — mindezt persze angolul, de ha nem vagy folyékony, akkor legalább a nyelvtudásodat is felturbózhatod!

Következzen az 5 legjobb audiopornó app és website!

1. Girl on the Net

Eredetileg szexblogként indult, most már főként a szuper audiopornójáról híres a Girl on the Net websiteja, ahol az anonim honlapkészítő csajszi szexi történeteket és erotikus novellákat olvas fel az látogatói számára. Ha jól tudsz angolul, kihagyhatatlan!

2. Dipsea

A Dipsea appját limitált ideig, csak korlátozottan lehet ingyenesen használni, de ha havi előfizető vagy, mindenféle szuper kontetet elérhetsz vele. Vannak itt egésze elképesztő szextörténetek és kis „egyperces” audiók is azoknak, akik csak egy gyors menetre vágynak. Olyan az egész, mint egy nagy könyvtár, ahonnan az összes menő könyvet ki akarod venni! 

3. Ferly

A mindful szex előszámú kis segítője lesz számodra az App Store-ból letölthető Ferly app, ami E/3 személyben mesél el mindenféle szexi történetet. Van köztük pár perces, van fél órás, de egy órás verzió is, az egészen romantikustól kezdve a vad BDSM pornón át mindenig. Tetszetős kis repertoárja van, az egyszer biztos!

4. Bijoux Indiscrets

A Bijoux Indiscrets egy szexshop, ahol minden annak rendelnek alá, hogy neked jó legyen. A fehérneműtől és a szexjátékoktól kezdve egészen az audiopornóig minden meg lehet itt vásárolni, sőt! Az benne a szuper, hogy itt tök idegen emberek orgazmus hanganyagát is le lehet tölteni, sőt, akár még ne is feltöltheted a sajátodat, ha nagyon szexi hangod van... Szóval, ez az app személyesebb és emberközelibb, mint bármelyik audiostore, mert itt a felhasználók veszik fel a hangpornót!

5. Quinn

A Quinn websiteja „nem vizuális pornót kínál a nőknek”. A legmenőbb pedig az benne, hogy kategóriánként vannak szelektálva az audiók: ha a fenékcsapkodás izgat fel, akkor azt töltöd le, ha a nyögdécselés, akkor csak azt, de sztorik és történetek, sőt, múlt századie rotikus novellákat is lehet hallgatni rajta.

Via