Csomóféleképpen lehet készülni a szerelmesek ünnepére, a Valentin-napra: például körömmel, ruhával vagy koktéllal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmopolitan Hungary (@cosmopolitanhungary)

De ha valami még izgalmasabb ajándékot adnál akár a partnerednek, illetve mindkettőtöknek közösen, van öt tippünk!

1. Masszázsolaj-síkosító

Ha még a kapcsolat legelején tartotok, talán ez lesz az első Valentin-napotok együtt, akkor azért valószínűleg szerencsésebb valami kevésbé konkrét dologgal kezdeni a közös szexuális kalandozást. Ha még sosem használtatok együtt szexjátékot, jobb először csak egy masszázsolajjal kezdeni, de azért egy olyannal, ami még erotikusabb játékokhoz síkosítóként is használható.

Fotó: Amazon.com

2. Folyékony vibrátor

Egy egyszerű olajnál vagy síkosítónál intenzívebb élményt kínál neked is és partnerednek is egy úgynevezett folyékony vibrátor. Ezek olyan gélek vagy cseppek, amikkel az intim testtájakat kell bedörzsölni, és először melegségérzést, majd bizsergést, stimulálást ígérnek, kicsit a vibrátor hatásához hasonló módon.

Fotó: Orgiecompany.com

3. Varázspálca

Egy úgynevezett varázspálca (a wand kulcsszóra keress rá, ha a webshopokban körülnézel) egy vibrátorfajta: rezgésével nőknek és férfiaknak egyaránt tud örömet okozni, ezért különösen jó választás lehet egy kis közös valentinozáshoz.

Fotó: Amazon.com

4. SZ-M-szett

Ha úgy érzed, eljött az ideje, hogy a kinky játékokat is kipróbáljátok, ez a szado-mazo, illetve bondage szett jó ötlet lehet, már amennyiben azt sejted, hogy a partneredet is izgatja az ilyesmi. Bilincs, korbács, szájpecek, hám, csikizéshez toll és persze megkötözéshez kötél is található ebben a készletben. Csak azért mert rendeltek egy komplett szettet, nem kötelező ám valamennyi eszközt kipróbálni! Csak azokkal játsszatok, ami mindkettőtöket beindítja!

Fotó: Amazon.com

5. Strap-on

És még egy eszköz, ami egyszerre mindkettőtöknek örömet okoz, de a pasidnak valószínűleg nem úgy, ahogy megszokta. Ezzel a felcsatolható műpénisszel a partnered prosztatáját izgathatod egy egészen másfajta orgazmust okozva neki – miközben a te számodra is tartogat gyönyört ennek a szexjátéknak a használata. Nem való mindenkinek, de egyre több férfi megőrül az ilyesmiért!

Fotó: Amazon.com

Via