Nyugi, csajok, egyáltalán nem ciki, ha nektek is vannak képzelgéseitek. Semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy lány is elképzel dolgokat a szex terén. Nincs miért, pironkdnod, íme, az 5 legnépszerűbb szexuális fantázia, melyek közül biztos, hogy legalább már egy neked is megfordult a fejedben. 

Szex egy másik nővel 

Rengeteg lány fantáziál arról, hogy egy másik nővel szexel. Ez még nem jelenti azt, leszbikus lenne, sokakat csupán a kíváncsiság hajt. Egy másik nővel való aktus ugyanis segíthet megismerni a saját tested, így utána sokkal magabiztosabb és felszabadultabb lehetsz majd az ágyban. 

Szex egy idegennel 

A szexben alapvetően nagyon fontos az intimitás és persze a bizalom is, mégis a nők jelentős része fantáziál arról, hogy egy teljesen idegen férfival bújik ágyba. Ebben a csajok számára az az igazán izgalmas, hogy fittyet lehet hányni a szabályokra és a megszokott társadalmi normákba. Egy féktelen szexkaland, kötöttségek nélkül, ettől rengeteg lány megvadul. Mivel a felek jó eséllyel soha többet nem találkoznak majd egymással, olyasmit is bátran ki lehet próbálni, amit más körülmények között nem tennének meg. 

A domina szerep

A szexben akarva akaratlnul kialakulnak a hiearchikus szerepek és általában a nő kerül alárendeltségi szituációba. A csajok azonban szívesen álmodoznak arról, hogy dominaként vetik rá magukat a párjukra. Ezt a fantáziát pedig bátran valóra is lehet váltani, ugyanis a pasik eléggé be tudnak gerjedni attól, ha a párjuk egyszer csak átveszi az irányítást. Persze itt fontos, hogy a felek közös beleegyezésén alapuljon minden, hiszen ezen a ponton akár kiprólhatjátok a kötözős szexet, de egy laza kis BDSM is beleférhet. Minden csak rajtatok múlik! 

Megfigyelve 

Sokak számára igazán izgató belegondolni abba, hogy szex közben valaki nézi őket. Sokat fantáziálnak arról, hogy nyilvános helyen esnek egymásnak. Persze azért ez nem egészen így működik és nyilván az utcán nem eshettek egymásnak, de miért nem próbáljátok ki, hogy maszturbálás közben nézitek a másikat? Sőt, akár szexelhettek tükör előtt is, így kicsit olyan lesz, mintha magatokat kukkolnátok. 

Alárendelve 

A nők a domina szerep mellett az alárendeltséget is igazán izgalmas tartják. Vannak, akik arról fantáziálnak, hogy a párjuk minden vad kérését teljesítik, ha pedig valamire nemet mondanak, akkor a partner alaposan elfenekeli őket. Itt jöhetnek képbe a különböző szerepjátékok is, mondjuk a titkárnő-főnök, vagy az orvos-ápolónő felállás. A lényeg, hogy mindketten akarjátok, azt, ami történik, mert akkor felejthetetlen együttlétben lehet részetek. 

(via)