Te is tapasztald már, hogy némely zenére szexi hangulatba kerülsz? Nyugi, ezt nem csak te beszéled be magadnak: tényleg van összefüggés a zene ritmusa és a növekvő libidó között, ráadásul nem is akármilyen!

via GIPHY

Ness Cooper szexológus szerint a megfelelő ütemű zene olyan neuropszichológiai és biológiai válaszokat csal ki a testedből, amitől pillanatok alatt kedved támad egy kis szexre, főleg, ha azt vizuálisan is tapasztalod egy szuper erotikus videoklippel fűszerezve! 

A mai zenék ugyanis tele vannak ritmusos ütemekkel, sóhajokkal, nyögésekkel, halk suttogásokkal és sikolyokkal, ami már-már önkéntelenül is egy felizgult állapothoz vezet – még akkor is, ha amúgy abszolút nincs is hangulatod a szexhez! Ha pedig ez a zene egy olyan dögös videóval és izzasztó dalszöveggel társul, ami pontos utalásokat is tesz a testiségre, akkor nem csoda, hogy azonnal a szex jut róla eszedbe! 

Ez azonban nem ciki, sőt, inkább nagyon is menő, ugyanis nincs is jobb érzés annál, mint egy dögös playlistre szeretkezni a partnereddel. Nem hiszed? Most bebizonyítjuk!

A következő öt zene olyan füllesztő, hogy garantáltan fel fogsz izgulni rá! 

Doja Cat - Streets


The Internet - Special Affair / The Curse


Billie Eilish - Six Feet Under


Daniel Caesar feat. Kali Uchis - Get You


The Weeknd - Often

Via