Kényes téma az anális szex, ezért nehéz róla megfelelő és hiteles információkat találni. A Redditen azonban igazi nők vallottak arról, számukra milyen élmény volt a szex ezen változatának a kipróbálása, és igen tanulságos elolvasni, ki mit írt. A tapasztalatok között vannak pozitívak és negatívak egyaránt. Úgy választottuk ki az 5 legérdekesebbet, hogy ilyen is, olyan is legyen közte.

1. Nem mind arany

Sokan azt említik először, hogy nekik az a gondjuk ezzel a fajta játékkal, hogy egy igen jellegzetes diszkomfortérzéssel járhat együtt:

nem jött be – végig úgy éreztem, hogy mindjárt kijön belőlem a kaki!

A fenti, sírva nevető szmájlival megtoldott vallomást valaki más a következő szavakkal erősíti meg:

ugyanez. Kipróbáltuk, és megpróbáltam élvezni, de úgy éreztem, hogy ki akarom kakilni. Nem volt túl szexi.

2. Csak túl nagy ne legyen

Úgy tűnik, ez egy olyan terület, ahol előnyben lehetnek a kisebb pénisszel rendelkező férfiak. Valaki ugyanis ezt írja:

szerintem izgalmas egy kis extra játék. De ha a partneremnek hatalmas nagy pénisze lenne, akkor SOHA AZ ÉLETBEN! A nagy farkak túl vannak dicsérve!

3. Túlságosan melós

Alább egy tapasztalatösszegző olyasvalakitől, aki élvezte ugyan, de nem biztos benne, hogy továbbra is a szexuális repertoárjában tartja majd ezt a fajta gyönyört:

összességében egyszerűen túl melós ez nekem, mármint ami az előkészületeket illeti. De örülök, hogy adtam neki egy esélyt. Egyértelműen sokat tanultam belőle és néhány esetben elég jó érzés volt. Attól a pasitól, aki bevezetett ebbe a világba, csomót tanultam arról, hogy a szexuális vágyaimmal és a saját testemmel kapcsolatban engedjem el a szégyent. Azt hiszem, ahhoz, hogy újra kipróbáljam [az anális szexet], megint egy bizalmon alapuló kapcsolatban kéne lennem szuper kommunikációval.

4. Finnyás fiúk

Egy olyan nő is írt, aki kipróbálta ugyan az anális örömöket, de inkább a szexjátékokat preferálja, miközben arra figyelmeztet, hogy sok férfi lélekben nincs is arra felkészülve, hogy pontosan mivel is jár ez a fajta együttlét:

a legtöbb csávó finnyás a szennyeződések miatt. Pedig ha az ember kaksiéknál partizik, ne csodálkozzon, ha a házigazda meg is jelenik. Sosem akarnak időt hagyni a megfelelő előkészületekre, csak MEGLEPETÉS! és bedugják. Ami azt is jelenti, hogy nincs extrasíkosítás. NEM. Mindig van idő még egy kis síkosítóra. Ráadásul a legtöbb sima síkosító nem is olyan jó anális szexhez. És végül úgy tűnik, a pasik azt hiszik, hogy az anális szex minden más izgatása nélkül automatikusan orgazmust okoz. Tudom, hogy van, akinél igen (jó nekik!), de nem ez az átlagos. Én személy szerint az igazi közösülésnél jobban szeretem a plugokat és játékszereket az anális játékhoz.

5. Legalább egy óra

A végére hagytuk a legtöbbek által kedvelt összegzést, amiből kiderül, hogy mi kell ahhoz, hogy a nő számára minél üzembiztosabban élvezetes legyen az anális behatolás. Ez a leírás a következőket tartalmazza:

2 különböző partnerrel próbáltam ki. Az első partner: a legjobb esetben uncsi-kellemetlen volt, a legrosszabban fájdalmas. Szerinte az előkészület annyi, hogy párszor bedugja a síkosítóval bekent ujját, aztán 3, 2, 1 és indulhat a show. A második viszont... romantikával állt hozzá a fenekemhez is. Nagyon gerjedt az anális dolgokra, és hát enyhén szólva nem volt kicsi a farka. Egy nagy eseményt csinált az egészből: először egy csomó vaginális játék, orális szex orgazmusig. Aztán miután ellazultam, a fenekemet nyalta vagy fél órán át. Azt is ugyanolyan jól kényeztette. Finoman, körkörösen, aztán egy jól besíkosítózott ujj bedug stb. Legalább egy óra volt, mire a tényleges behatolásig eljutott, és az egészet élveztem. Amikor tényleg eljutottunk odáig, az első élményemhez képest olyan volt, mint egy gyertyát a napsütéshez hasonlítani. Volt egy kis kellemetlenségérzet, és aztán egyszerűen csak átadtam magam neki, a legcsodálatosabb és kiszolgáltatottabb módon. Vele akkor élveztem nagyon, amikor úgy éreztem, hogy biztonságban vagyok, tisztelnek és jól bánnak velem. Életem egyik legjobb szexe és kész.

Rengetegen megjegyzik erre, hogy valóban mennyire fontos a megfelelő előjáték az anális élvezeteknél.

Via