Legyünk őszinték, itt  az igazság órája:  ha végre odáig juttok, és kiderül, hogy nem éppen a leghosszabb a pasi férfiassága, azért csalódottak vagytok. Mutatjuk, miért nincs rá okotok! A rövid pénisz nem ítélet, sokszor inkább lehetőség!

Tényleg minden elveszett, ha rövid a pénisz?

A méret kérdése nem alapvető tény az orgazmus eléréséhez. Egy kis pénisszel is sor kerülhet az örömre. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb nő a csikló stimulációjával jut a csúcsra, a pénisz mérete a legtöbb esetben szinte teljesen lényegtelen. 

Stabilabb erekció

Minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb mennyiségben kell vérrel megtelnie, ezért a hosszú hímvesszővel rendelkező férfiaknak nehezebb elérni a merevedést, amely egyébként instabilabb is. 

Könnyebb orális szex

Biológiai magyarázat: kisebb a rágóizmok erőfeszítése, ha egy kis péniszen gyakoroljuk az orális szexet.
Köznyelvi magyarázat: egyszerűbben megbirkózhatunk mindenféle orális technikával a kisebb pénisz esetében.

Nincs határ

Ugye neked is vannak olyan emlékeid, hogy egy hosszú pénisszel egyes pózok kellemetlenek voltak vagy fájtak? Tényleg jobb ilyenkor vigyázni, mert akár durva károkat is okozhat a hosszú hímvessző. Ám ha kicsi, akkor csak a képzeletetek szab határt, nincs ami ne esne jól, bárhogyan is csináljátok. 

Könnyebb anális szex

Ez nem szorul túl hosszú magyarázatra: egy kis pénisszel sokkal kellemesebb élmény lehet  az anális közösülés is.

Igyekezet

Ne gondoljuk, hogy a kicsi pénisszel rendelkező férfiak nem tudják, hogy kicsi. De, pontosan tisztában vannak vele. Éppen ezért nem ritka, hogy máshogyan, mással szeretnék kompenzálni. Erre azért ne mondj nemet!

Via