Biztos vagy benne, hogy van valami köztetek, tetszel neki, de a pasi mégsem teszi meg az első lépést? Szeretnéd tudni, mi ennek az oka? Most mutatunk öt lehetséges okot. 

Az elutasítástól való félelem 

Lehet, hogy nagyon kedvel téged, de túl félénk vagy zárkózott ahhoz, hogy bármit is elmondjon. Az is lehetséges, hogy nem tudja, hogyan közeledjen feléd, mert akárhányszor a közeledbe kerül mindig nagyon zavarba jön. Amikror már éppen rászánná magát, hogy megszólítson, akkor az esze csendre inti, mert fél attól, hogy visszautasítod. 

Nem érdeklődsz 

Lehet, hogy érdekel téged a pasi, de mert rá vársz, az ő első lépésére hidegnek és visszahúzódónak tűnhetsz. Ezt pedig a férfi úgy értelmezheti, hogy nem érdeklődsz eléggé iránta. Éppen ezért a pasi is visszatartja magát, mert fél attól, hogy téged ő egyáltalán nem is érdekell. Éppen ezért finoman add a tudtára, hogy érdeklődsz iránta, így nagyobb eséllyel hív majd randira. 

Nem érti a saját érzéseit 

Vannak férfiak, akiknek későn esik le a tantusz, éppen ezért simán benne van a pakliban, hogy bár tetszel neki, nem fogta fel még, hogy ez így van. Persze ilyenkor felmerül a kérdés, hogyan lehet rávezetni a pasit arra, hogy megtegye az első lépést? Hát, rossz hír, hogy erre nincs bevált forgatókönyv, de akár az is opció lehet, hogy ez esetben most te lépsz az ő irányába és hívod randira. Ha tényleg tetszel neki, akkor úgyis igent fog mondani. 

Egy komoly kapcsolatból jött ki

Lehetséges, hogy nemrég ért véget egy hosszú, komoly kapcsolata és bár tetszel neki, de időre van szüksége, hogy elgyászolja az előzőt. Ilyenkor nincs más lehetőséged mint időt adni neki, ha neked is valóban tetszik, ha pedig részedről ez így nem működik, akkor szerencsésebb továbbállni. 

Nem biztos benne, hogy randizni akar veled 

Tetszel neki, kedvel, de még nem döntöttel, hogy tényleg akar is-e veled randizni. Ő az a típusú srác, aki azt érezteti veled, hogy minden oké köztetek, a dolgok hamarosan megváltoznak, de aztán mégis felszívódik. Őt lehet, jobb, ha elengeded, mert valószínűleg még nem áll készen egy komolyabb kapcsolatra. 

(via)