Arra az esetre, ha véletlenül nem olvasnád végig a cikket, a legfontosabbal kezdjük: ha összekerülsz egy pasival, akinek megítélésed szerint kicsi a pénisze, ne tegyél a méretére megjegyzést és semmi esetre se nevesd ki! Természetesen ha a szerszámát látva nincs kedved vele a szexhez, utasítsd el nyugodtan, de próbáld meg a lehető legkevésbé bántó módon tenni ezt. Nyilván neked se esne jól, ha mondjuk a melled mérete miatt nevetne ki vagy kezelne le valaki.

A kis pénisz ugyanis sok férfinak okoz nehézséget az életben, és összeválogattunk 5 vallomást úgy, hogy minél különbözőbb hozzáállásokat-tapasztalatokat tudjunk bemutatni.

1. Depresszió

A családom és néhány közeli barátom tudja, hogy depressziós vagyok. De senki nem tudja az okát. Az igazság az, hogy nagyjából fel is adtam az életet, méghozzá azért, mert kicsi a péniszem. Tudom, hogy ez abszurdum. [...] De nem tudok szabadulni az öngyűlölettől és attól az érzéstől, hogy nem érek semmit. A középsuliban szekáltak, miután az öltözőben a srácok meglátták, hogy mivel vagyok megáldva. Ezután sok idő telt el, mire meg mertem próbálni a randizást, annyira szorongtam a méretem miatt. A legnagyobb félelmeim váltak valóra, amikor az első nő, akivel szeretkezni akartam, visszautasított azzal, hogy túl kicsi vagyok neki. Ekkor kb. fel is adtam volna a randizást, de pár évvel később egy nő folyamatosan nyomult, úgyhogy végül beadtam a derekem. De miután meglátta, hogy mi a helyzet, az első reakciója a nevetés volt. Azóta sok év telt el és soha nem fogok újra kapcsolatot kezdeményezni. Szűzen fogok meghalni

– írja egy férfi névtelenül a Reddit névtelen vallomásokat tartalmazó szekciójában. Sok férfi keresztülmegy ezen a fázison, és érdemes megjegyezni, hogy indokolt lehet ilyenkor terapeutához fordulni, mert a kisebb pénisszel rendelkező férfiak igazából egyáltalán nincsenek élethosszig tartó boldogtalanságra ítélve. De még szüzességre sem.

2. Önbizalom

Van, akinek egyedül is sikerül úrrá lennie a szégyenérzeten és a kétségbeesésen. A Gawker néhány éve mikropénisszel rendelkezőket interjúvolt meg, és nekik nyilatkozta a következőt az egyik interjúalany, aki korai kamaszkora óta szégyellte a péniszméretét:

amikor át kellett öltözni, mindig úgy álltam, hogy ne látszójdon a lompos, és csak akkor zuhanyoztam edzés után, ha volt külön zuhanyfülke. De aztán 23-24 éves korom körül máshogy kezdtem hozzáállni ehhez az egészhez. Olyan terembe kezdtem járni edzeni, ahol egybenyíló zuhanyzó volt, és azt mondtam magamnak, hogy na jó, le van szarva, itt az ideje, hogy bevállaljam. Eleinte hokiztam egy kicsit zuhanyzás eleőt, hogy ne nézzen ki olyan kicsinek. Volt, hogy néha már kb. komplett felállt, úgyhogy ezzel aztán felhagytam. Nagyon emlékszem, hogy egyszer edzés után mentem be zuhanyozni. Egy idősebb férfi tusolt ott, és nagyon odanézett, meg is bámult, miközben én a farkamat nem rejtegetve zuhanyoztam. Egyszerre volt megalázó, izgalmas és felszabadító.

3. Fétis

Vannak olyan férfiak, akiknél a méret ahhoz vezet, hogy kifejezetten izgatónak találják, ha megalázzák őket a szerszámuk hossza miatt. A BDSM-közösségben ma már széles körben ismert ez a fétis: ezek a férfiak azt szeretik, ha nők kifejezetten megalázzák őket azért, mert az a bizonyos testrészük nem elég nagy. A fent idézett Gawker-interjúban egy másik férfi így beszél:

jó sokáig tartott, amíg rájöttem, hogy éppen a mérettel kapcsolatos megalázás az, ami bejön. Azt tudtam, hogy szeretem, ha megaláznak, és miután rájöttem, hogy ez az egész honnan ered, sokkal könnyebb volt ezt a fétist felfedeznem, hogy kiderítsem, mi az, amit igazán szeretek.

4. Webcam

Egy saját bevallása szerint mikropénisszel rendelkező férfi azt mondja, ő az internethez fordult és mégis talált társat. A Cavemen Circus nevű oldal interjúja tartalmazza a következő sztorit egy olyan pasitól, aki egy-két kudarcba fulladt kapcsolatkezdemény után szintén már belenyugodott, hogy neki ebből sosem lesz semmi:

mivel az egyetem után gyakorlatilag remetévé váltam, amikor nem dolgoztam, folyamatosan online voltam, és elkezdtem webkamerázni olyan helyeken, mint például a Webcamnow. Csak ültem ott, közvetítettem a mikropéniszemet, és néha random nők elkezdtek beszélni hozzám. Rájöttem, hogy egész sok nő van, akik szeretik a kis péniszeket. Az évek során egy csomó, nagyon izgalmas kamerás- és telefonszexben volt részem.

Az illető végülis feleséget is talált ezzel a módszerrel, akivel végül elvesztette a szüzességét és most boldog kapcsolatban él:

a feleségemmel online találkoztunk, és ugye ő először a kamerában látta, és szereti a kisebb méretet. Teljesen jól illik a szájába, és mivel korábban egyszer volt egy szakadás a vaginájában, ami miatt műtétre is szüksége volt, most nagyon szűk lenne ő egy normál péniszhez, de az enyémhez tökéletes.

5. Boldog párkapcsolat

Egyáltalán nem ritkaság a rendkívül kis mérettel rendelkező férfiak körében, hogy partnert találnak és boldog házasságban élnek. Egy mikropénisszel rendelkező férfi a következőket meséli a Salon.com-nak:

most a második házasságomban vagyok, két, nemsokára felnőtt gyerekkel — akik a szokásos módon fogantak. Összességében romantikát és szexualitást tekintve kielégítő felnőtt életem volt eddig, néhány nőnek nagyon sok örömet szereztem, másoknak pedig csalódást okoztam, olyanoknak, akik olyasmit akartak, amim nekem nincs, illetve amit én nem tudok megcsinálni. Van legalább egy exbarátnőm, aki valószínűleg az egyik legjobb szeretőjének tart.

A szexszel kapcsolatban az illető még a következőket is hozzáteszi:

a vaginális behatolást előételnek vagy desszertnek tekintem, sosem a főételnek. Van tíz ujjam és egy nyelvem, edzett testem és kreatív képzeletem – mindet szoktam is használni.