Szerinted van helye egy párkapcsolatban egy titoknak? Sokan úgy gondolják, hogy egy szerelem csakis száz százalékig a teljes őszinteségre épülhet, de a gyakorlatban azért rengetegen vannak, akik ha nem is hazudnak a partnerüknek, de mindenről azért mégsem beszélnek nekik. Ennek ezer és egy oka lehet, és nem, nem az összes férfititok valami pajzán-szexi dolog, amint azt mindjárt látni fogod.

A Redditen merült fel a napokban, hogy ki mit rejteget a párja elől, és az anonim vallomások közül válogattuk ki az 5 legérdekesebbet.

1. Bagoly mondja

Csak hogy egy könnyeddel kezdjük, egy pasi a következőket írja:

megőrjít a horkolásával, de elég nagy hipokrita lennék, ha ezt szóvá tenném.

Azaz nyilván a pasi is horkol, amely esetben tényleg nem lenne szép dolog, ha a párjának viszont megtiltaná ugyanezt. Egy tipp: nagyon sok pár él boldog párkapcsolatban úgy, hogy nem alszanak (mindig) egy ágyban vagy egy szobában. Egy idő után minden bizonnyal ők is ki fogják próbálni ezt a felállást.

2. Félrelépés

Ilyenekre számítottál, amikor erre a cikkre kattintottál, nem...?

Hogy szerintem lefeküdt az egyik kollégámmal, amióta együtt vagyunk

– vallja be valaki. Az illető hozzáteszi, hogy lehet, hogy csak az automatikus negatív gondolatai ezek, de a párja többször is volt a férfi lakásán azóta, többször késő estig. Többet is telefonozik az utóbbi időben, amióta ezzel a kollégával megismerkedtek.

Arra a kérdésre, hogy mi van, ha tényleg igaz, a következőt válaszolja:

ha csak egyszeri eset, akkor ki akarom deríteni, hogy miért. Ha visszaeső, akkor azt hiszem, be fog záródni az ajtó.

3. Búcsúlevél

Egy jóval komolyabb téma: a következő férfi azt nem akarta, hogy a párja megtudja, hogy a legrosszabbra is fel volt készülve egy bizonyos szituációban.

Volt pár műtétem az utóbbi néhány évben, egy lábsérülés korrigálására. Nem félek különösebben a komplikációktól, de azért tudom, hogy felléphetnek, és az orvosok alá is íratnak veled egy papírt, hogy tudomásul veszed, hogy nullánál nagyobb az esélye annak, hogy valami probléma lép fel és rámegy az életet. Mindegyik műtét előtt írtam egy búcsúlevelet a páromnak és eldugtam valahol, hogy majd akkor találja meg, ha el kell takarítania a cuccaimat. Biztos, ami biztos. Amint újra otthon voltam és egyedül maradtam, elégettem a leveleket

– meséli egy férfi.

4. Amit senki nem tud

És még egy olyan titok, amit senki nem tud, nemcsak az illető, saját bevallása szerint 36 éves férfi szerelme:

gyerekkoromban a szomszédunk többször is megerőszakolt. Senki nem tudja, még a szüleim se, de a mai napig kísért a dolog.

Sokan válaszoltak ennek az illetőnek azzal, ami talán neked is rögtön eszedbe jutott: az ilyen traumákat roppant nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen egyedül feldolgozni. Szakértői segítségre, pszichológusra, terapeutára mindenképpen szükség van ahhoz, hogy ezek a traumák ne kísértsék az embert egész élete során.

5. Nass

És egy drasztikus hangulatváltással zárjuk a következővel:

munkából hazafelé csomószor veszek magamnak csokit.

Azért remélhetőleg különösebben nagy tragédia nem lenne belőle, ha ez kiderülne otthon.

Via