Az orális szex a férfiak és a nők számára is ugyanolyan élvezetes tud lenni, ám, ahhoz, hogy a legnagyobb gyönyörben legyen mindenkinek része, nem árt egy kicsit kreatívnak is lenni. Most mutatunk öt olyan pozíciót, amiben tízszer olyan élvezetes lesz az orális szex

 1.

Az első és talán a nők számára igazán kedvelt pozíció, amikor a férfi arcára ülnek, aki aztán a nyelvével kényezteti a csiklót. Persze a nő nem ül bele teljesen a férfi arcába, néhány centivel felette tartja magát a combjával. Ebben a pózban a nőnek is van szerepe, hiszen a férfi teljesítményét segítve apró csípőmozgásokkal adhatja a tudtára, merre is izgassa őt a pasi. 

2. 

Egy másik nagy kedvenc az orális kutyapóz, ami valójában hihetetlenül jó bevezetője lehet aztán hátulról szexnek. Ebben a pózban a férfi nyelvvel és ujjal is kényezteti több nyíláson keresztül is a nőt. 

3. 

Van egy póz, amit a nők nagyon imádnak. Ez a teljes vaginális kitárulkozás póza, amikor is a nő felemeli a fél lábát, ezzel pedig láttatni enged gyakorlatilag mindent, a férfi pedig bátran kényeztetheti nyelvvel, de akkár az ujjaival is. 

4. 

Persze nem csak a nők szeretik, ha orálisan kényeztetik őket, a pasik is eléggé élvezik, pláne az ún. oldalkocsi pozíció. Amikor is a férfi kvázi római fekvőpózban dobja el magát, a nő pedig az ágyéktájhoz húzódva kezd bele a száj valamint kézimukába. A póz hatalmas előnye, hogy nagyon kényelmes mind két fél számára, a férfi pedig az egy kezét a nő fejére helyezve segítheti diktálni az ütemet. 

5. 

Ebben a pózban a nők elképesztő gyönyörben részesülhetnek. Ilyenkor a nő az ágy szélén fekszik, a lábait V alakban kitárva felhúzza, és a térdhajlantál fogja őket. A férfi aztán a nyitott combok közé hajol, majd szájjal és kézzel is kényezteti an őt. Ezt a pózt érdemes kiaknázni, akár a combokat izgatva érdemes egyre beljebb haladni a csikló és a vagina irányába.

(via)