Sokan úgy gondolják, hogy orális szex nélkül nincs is aktus, hiszen ez nélkülözhetetlen a vágy fokozásához, ám vannak olyan pózok, melyek olykor nagyon kényelmetlenek tudnak lenni. A Cosmo most megsúgja neked, hogy melyek a legelképesztőbb praktikák, melyek nemcsak szexik, szuper kényelmesek is. 

Fekvő póz

Helyezz egy párnát a pasid hasára, majd feküdj rá. Így könnyedén tudod masszírozni a péniszt, nyelveddel pedig alaposan körül tudod majd ölelni. Ez a pozíció tökéletes, ugyanis teljes körű szolgáltatást tudsz nyújtani fekve is. 

Lusta lány póz

Abban az esetben, hogy jobban kíméld a nyakadat és a hátadat, legjobb, ha egy párnára térdelsz. Ez nemcsak kényelmes, hanem a karodat és a térdedet is jól megtámasztja, így ügyesen játszhatsz a pasiddal odelent. 

69 kicsit másképp

A 69 póz lassan már a múlté, helyette inkább próbáld ki az egyik legjobb változatát. Feküdj az oldaladra hagyományos pózban, ám ahelyett, hogy a pasid délre költözne, használj vibrátort. Párod hanyatt dőlve nézheti, ahogy a szexjáték varázslatos pillanatokban részesít, te pedig a csúcsra tudod őt juttatni a száddal. 

A király póz

Ha nagyobb kényelemre vágysz, akkor a pasid üljön le egy székre vagy az ágy szélére. Így sokkal könnyebb megfogni a lábát és a térdét mint állva, ráadásul fokozza az élményt, ha közben masszírozod a pasid péniszét, vagy erősen rámarkolsz a golyóira. 

Tiéd az irányítás

A maximális kényelem érdekében feküdj hanyatt, fejedet pedig támaszd meg párnával. A pasid térdeljen föléd, ám figyelj arra, hogy nálad legyen az irányítás. Kérd meg, hogy ne mozogjon, a száddal szépen fokozatosan szeretnéd őt kényeztetni.


via